In een cacao ceremonie openen we ons hart om contact te kunnen maken met onze voorouders en om in onze feminiene essentie te stappen. Daarna begeleid ik je in een ritueel waarin we contact maken met jouw baarmoeder, het hart van jouw vrouwelijkheid. In een meditatie ontdekken we samen het trauma wat in de vrouwelijke lijn van jouw familie is ontstaan.

Vanuit verzachting kijken we naar de blokkades die zijn ontstaan en werken we aan jouw heling. Bewustwording is de eerste stap naar het helen van deze wonden, die jou in je huidige bestaan beïnvloeden. Ik help je terug te geven aan je voorouders wat niet van jou is, maar wat jij al die jaren hebt gedragen. 

Ik begeleid je in verschillende healings om jouw moederlijn te helen. Ik gebruik mijn eigen ontwikkelde healing techniek en ik maak daarnaast gebruik van familieopstellingen en mijn ervaring als Reiki master. 

Onze vrouwelijke voorouders is jarenlang het zwijgen opgelegd. Door onze stem te gebruiken in voice activations en door mantra’s te zingen gaan we dit voorouderlijk trauma helen. Zang zorgt er ook voor dat we de wijsheid van onze vrouwelijke voorouders door kunnen geven door onze stem.

Ik creëer een veilige, sacred space waarin jij volledig jezelf mag zijn en waarin je gedragen wordt door onze vrouwelijke voorouders, door mij en door Gaia, mama earth.

Cacao ceremonie
Ik wil aanmelden

Ik stel me graag nog even aan je voor:

Ik ben Meeka: healer, coach en medium, gespecialiseerd in het helen van voorouderlijk trauma wat aan jou is overgedragen en jou (onbewust) beïnvloedt.

Mijn intuïtie is mijn grootste kracht waarmee ik jou kan laten zien hoe jij jezelf kan helen. Ik ben er om jou het pad naar transformatie te laten zien. Want door het donker aan te kijken, kan je het licht op een veel dieper en intenser niveau gaan ervaren en groeien in bewustzijn.

Wij dragen emotionele blokkades en trauma’s van zeven generaties terug met ons mee. Het is mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden van de ketens van dit voorouderlijk trauma, zodat we samen naar een lichtere en bewustere wereld kunnen groeien. Dit doe ik door mijn readings, retreats en coachingtrajecten. 

Ik help vrouwen die vanuit hun masculiene energie leven en die verhard zijn, weer te verzachten. Ik help deze vrouwen de controle los te laten en weer vanuit vertrouwen te leven.

Ik help deze vrouwen hun hartchakra te helen, zodat ze zichzelf kunnen vullen met zelfliefde. Ik help ze hun grenzen aan te geven, zodat de relatie met zichzelf en met anderen gezonder wordt.

Zodat je weer toegang krijgt tot de magie van het vrouw zijn, je missie helder kan zien, verbinding krijgt met je sensitiviteit. Zodat je weer kunt verbinden met je grootste feminiene kracht: je intuïtie. Een diep innerlijk weten wat jou altijd het juiste pad laat zien.

Wise Woman dagretreat

Cacao ceremonie

We starten het retreat met een cacao ceremonie. Cacao opent je hart en zorgt er voor dat je in contact komt met je intuïtie, je vrouwelijke essentie en jouw vrouwelijke voorouders.

Veelgestelde vragen

Wanneer en waar vindt het retreat plaats?

Zaterdag 1 juni, 10:00 – 17:00

Locatie: Cityzen Goes, Zeeland, Nederland. 

Wat is de investering van het retreat?

De investering in jezelf is €111, dit is inclusief cacao, snacks, koffie, thee en lichte vegetarische lunch.