In een cacao ceremonie openen we ons hart om contact te kunnen maken met onze voorouders en om in onze feminiene essentie te stappen. Daarna begeleid ik je in een ritueel waarin we contact maken met jouw baarmoeder, het hart van jouw vrouwelijkheid. In een meditatie ontdekken we samen het trauma wat in de vrouwelijke lijn van jouw familie is ontstaan.

Vanuit verzachting kijken we naar de blokkades die zijn ontstaan en werken we aan jouw heling. Bewustwording is de eerste stap naar het helen van deze wonden, die jou in je huidige bestaan beïnvloeden. 

Onze vrouwelijke voorouders is jarenlang het zwijgen opgelegd. Door onze stem te gebruiken in voice activations gaan we dit generationeel trauma helen. Zang zorgt er ook voor dat we de wijsheid van onze vrouwelijke voorouders door kunnen geven door onze stem.

Ook beweging zal in dit retreat zorgen voor heling: movement is medicine. Een prachtige manier om in contact te komen met jouw vrouwelijke essentie en om alles wat je in dit retreat zult meemaken te belichamen.

Ik creëer een veilige, sacred space waarin jij volledig jezelf mag zijn en waarin je gedragen wordt door onze vrouwelijke voorouders, door mij en door Gaia, mama earth.

Dit retreat is voor zowel ondernemers als niet-ondernemers, iedereen is welkom en vindt plaats op een prachtige locatie in de natuur: de Kunstwei in Wolphaartsdijk.

Cacao ceremonie
Ik wil aanmelden

Ik stel me graag nog even aan je voor:

Als coach voor bewuste ondernemers is het mijn missie om een wereld te creëren waar ondernemers vrij zijn van trauma en niet worden beïnvloedt door energie uit de familielijn. Ik geloof namelijk dat ondernemen op deze manier leuker en betekenisvoller is én voor meer omzet zal zorgen.

Ik spreek namelijk uit ervaring. Een paar jaar geleden werkte ik full-time, deed daarnaast freelance werk en verbouwde een huis. Dit ging een tijdje goed, tot ik een burn-out kreeg en zag dat ik anders moest gaan leven.

Na mijn burn-out startte ik Cosmic Box: een spirituele verrassingsbox met iedere maand een ander thema. Dit bedrijf was meteen een succes en op het hoogtepunt had ik bijna 1000 members die iedere maand een box ontvingen, een kantoor en stuurde ik een team van 5 aan. In 2022 heb ik het concept verkocht en besloot ik dat ik anderen wil helpen met mijn kennis.

In deze jaren heb ik ingezien hoe erg trauma en energie uit de familielijn je bedrijf onbewust beïnvloeden. Ik heb aan mijn heling gewerkt en dat heeft voor zo een grote transformatie in mijn bedrijf en persoonlijke leven gezorgd, dat ik besloot dat ik anderen daar mee wil helpen.

In mijn coachingtrajecten en retreats help ik ondernemers aan de ene kant met het helen van trauma & energie uit de familielijn, en aan de andere kant met strategie en marketing. Een magische combinatie van coaching.

Wise Woman dagretreat

Cacao ceremonie

We starten het retreat met een cacao ceremonie. Cacao opent je hart en zorgt er voor dat je in contact komt met je intuïtie, je vrouwelijke essentie en jouw vrouwelijke voorouders.

Veelgestelde vragen

Wanneer en waar vindt het retreat plaats?

Zaterdag 13 mei, 09:30 – 17:00

Locatie: de Kunstwei, Wolphaartsdijk (Zeeland)

Wat is de investering van het retreat?

De investering is €111.

Vorig jaar aan een dagretreat van Meeka meegedaan. Ik kan het iedereen aanraden!

In eerste instantie was het spannend, het was de eerste keer dat ik aan zoiets mee deed en dan ook nog eens alleen. Maar bij binnenkomst voelde ik meteen bepaalde energie en dat was zo rustgevend.

Het was een hele intensieve dag maar zo ontzettend leerzaam. Het werken aan je schaduwkant is pittig maar op de retreat is er voor mij een goed begin gemaakt. Nadat ik begreep wat er precies in mijn schaduwkant zat is bij mij de heling begonnen. Verder waren de opdrachten/meditaties en breathwork sessie ook echt super fijn, soms confronterend maar wel wat ik op dat moment nodig had.

Er heerste echt een fijne energie in de groep die voor mijn gevoel steeds groter werd. Geen schaamte,laat eruit wat eruit wilt, je mag alles delen, maar dat hoeft niet als je er geen behoefte aan hebt. Er is geen goed of fout.

Of je nu een beginneling (zoals mij) bent of een ervaren persoon hierin… ik kan het iedereen aanraden.

Lieve Meeka❤️🌸. Bedankt, voor deze mooie dag. Ik kan oprecht zeggen dat ik vanaf deze dag echt op mijn juiste pad loop. Ik merk het aan mezelf maar ,nog mooier, de mensen om mij heen merken het ook.

Liefs Marjolein 🌸

-Marjolein Simons