Door het donker aan te kijken, gaat het licht feller schijnen

Stel jezelf voor: het is eind april en je zit aan de rand van een zwembad en je kijkt uit over de Balinese jungle. Je denkt terug aan de afgelopen week: je hebt deelgenomen aan het Transform weekretreat in Ubud.

Je voelt je lichter – want je hebt ervaren dat door het donker aan te kijken, het licht ook veel feller kan gaan schijnen. Je bent verbonden met de kosmos en hebt toegang gekregen tot spirituele wijsheden.

Je hebt jezelf ontdaan van alle donkere lagen waardoor je in contact staat met je ziel en je hogere zelf. Je bent verbonden met de wijsheid uit je familielijnen. Je weet precies wat je te doen hebt en hoe je daar komt. Je ziet dat we leven in een overvloedig universum en dat overvloed ook voor jou beschikbaar is. Het kan nu naar je toestromen.

Je staat in diep contact met je intuïtie en weet precies welke stappen je de komende tijd mag zetten. Je kan je zielsmissie helder zien. Je bent verbonden met je sensualiteit en je voelt je zelfverzekerd.

Je hart staat wijd open je leeft weer vanuit liefde. Je bent thuisgekomen bij jezelf. Dit kan ook voor jou werkelijkheid worden.

Reis met ons mee op het magische weekretreat in Ubud, Bali, Indonesië. Woensdag 2 oktober t/m dinsdag 8 oktober in een prachtige luxe villa tussen de rijstvelden.

Inschrijven

De lagen die we gaan helen

In het retreat helpen wij je om alle donkere lagen te helen, zodat jouw ware licht kan gaan schijnen. We starten het retreat met een cacao ceremonie en openingsritueel. Cacao opent je hart en zorgt er voor dat je in contact komt met je intuïtie, je ziel, je voorouders en gidsen, die ons het pad naar transformatie laten zien.

Wij creëeren een veilige, sacred space waarin jij volledig jezelf mag zijn en waarin je gedragen wordt door onze voorouders, door Willeke en Meeka, en door Gaia, mama earth. Tijdens het retreat heeft iedere dag een thema:

5. Returning back to love

Na het helen van je innerlijk kind, jouw moeder- en vaderlijn en je vorige levens is het tijd om verbinding met je ziel en je hogere zelf te maken. Tijd om je zielsmissie helder te mogen zien en te belichamen. Tijd om je hart te openen en de universele liefde door je heen te laten stromen. Tijd om thuis te komen in jezelf. Time to return back to love, joy and pleasure.

De retreat locatie

Het retreat vindt plaats op één van de meest transformerende plekken op aarde: het magische Ubud op Bali. De retreat villa bevindt zich op een prachtige locatie, midden in de Balinese jungle. De villa heeft een prachtig privé zwembad wat uitkijkt over de diepgroene natuur en waar het enige wat je hoort de natuurgeluiden zijn.

De villa ademt luxe, zodat jij tussen de sessies door helemaal tot rust kunt komen en nergens over na hoeft te denken.

Tijdens het retreat slaap je in een privékamer die je niet deelt met anderen. Je kunt er wel voor kiezen om samen met een vriend(in) te komen, dan delen jullie de kamer.

Zo ga je transformeren tijdens het retreat:

– Cacao ceremonies
– Familieopstellingen en voorouder healings
– Lichaamswerk: yoga & breathwork
– Regressie & vorige levens
– Balinese ceremonies
– Ecstatic dance
– Water cleansing bij Pura Tirta Empul
– Gezond, vegetarisch eten wat jou frequentie zal verhogen

Ik wil aanmelden

De facilitators: Meeka Meedendorp

Meeka is healer, coach en medium, gespecialiseerd in het helen van voorouderlijk trauma wat aan jou is overgedragen en jou (onbewust) beïnvloedt.

“Mijn intuïtie is mijn grootste kracht waarmee ik jou kan laten zien hoe jij jezelf kan helen. Ik ben er om jou het pad naar transformatie te laten zien. Want door het donker aan te kijken, kan je het licht op een veel dieper en intenser niveau gaan ervaren en groeien in bewustzijn.

Wij dragen emotionele blokkades en trauma’s van zeven generaties terug met ons mee. Het is mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden van de ketens van dit voorouderlijk trauma, zodat we samen naar een lichtere en bewustere wereld kunnen groeien.

Ik help vrouwen die vanuit hun masculiene energie leven en die verhard zijn, weer te verzachten. Ik help deze vrouwen de controle los te laten en weer vanuit vertrouwen te leven.

Ik help deze vrouwen hun hartchakra te helen, zodat ze zichzelf kunnen vullen met zelfliefde. Ik help ze hun grenzen aan te geven, zodat de relatie met zichzelf en met anderen gezonder wordt.

Zodat je weer toegang krijgt tot de magie van het vrouw zijn, je missie helder kan zien, verbinding krijgt met je sensitiviteit. Zodat je weer kunt verbinden met je grootste feminiene kracht: je intuïtie. Een diep innerlijk weten wat jou altijd het juiste pad laat zien.

De facilitators: Willeke Maris

Willeke is holistisch therapeut & coach. Ze werkt vanuit een holistische visie wat wil zeggen dat er gewerkt wordt op de fysieke, emotionele, mentale, energetisch en spirituele laag. Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden.

“In mijn behandelingen en samenwerkingen help ik vrouwen en mannen weer contact te laten maken met hun essentie. Samen de lagen afpellen die jouw licht hebben laten doven. De energetische blokkades worden opgeheven en de energie mag weer vrij gaan stromen. Vanuit een zachte en intuïtieve benadering help ik ze weer in hun eigen kracht te gaan staan.

Tijdens deze processen wordt er heling gegeven aan het gekwetste innerlijk kind en kan er informatie naar voren komen uit vorige levens of de familielijn waar nog naar gekeken mag worden. Hierdoor komt er weer plaats voor zelfliefde, compassie, joy en overvloed.

Ik werk met verschillende healing technieken zoals Reiki en andere energie stromen. Maar denk ook aan mooie loslaat methodieken zoals EFT en de Sedona methode. Verder werk ik veel met meditatie, innerlijk kind, systemisch werk en regressie.

Zacht is mijn kracht en vanuit daar help ik jou, die van jou te vinden.”

Ervaringen van andere zielen:

Veelgestelde vragen

Wanneer en waar vindt het retreat plaats?

Het retreat vindt plaats van woensdag 2 oktober t/m dinsdag 8 oktober in een prachtige luxe villa met privézwembad op een kwartier rijden van Ubud, Bali, Indonesië.

Wat is de investering van het retreat?

De investering voor het retreat is €1990 (exclusief BTW) voor een privé kamer.

Wanneer je een kamer deelt met een vriend(in) krijgen jullie €500 korting in totaal.

Op de factuur komt ‘Business Retreat’ te staan zodat je, als je een bedrijf hebt, je deze investering kunt opgeven in je administratie als coachingskosten. Aan het einde van het kwartaal kun je dan ook de BTW terugvragen.

Wat zit bij de prijs van het retreat inbeprepen?

In deze prijs zit inbegrepen: zes overnachtingen in de luxe villa, drie maaltijden per dag en uitstapjes tijdens het retreat. Ook een kennismakingsgesprek via Zoom met alle andere deelnemers voor het retreat en verschillende meditaties en opdrachten ter voorbereiding van het retreat zitten hierbij inbegrepen.

Deze prijs is exclusief: vlucht naar Bali en transfers van het vliegveld naar de villa.

De investering voor het retreat is €1990 (exclusief BTW) voor een privé kamer.

Wanneer je een kamer deelt met een vriend(in) krijgen jullie €500 korting in totaal.

Op de factuur komt ‘Business Retreat’ te staan zodat je, als je een bedrijf hebt, je deze investering kunt opgeven in je administratie als coachingskosten. Aan het einde van het kwartaal kun je dan ook de BTW terugvragen.

In deze prijs zit inbegrepen: zes overnachtingen in de luxe villa, drie maaltijden per dag en uitstapjes tijdens het retreat.

Deze prijs is exclusief: vlucht naar Bali en transfers van het vliegveld naar de villa. Betalen in twee delen is mogelijk. Je betaalt dan €100 extra.

Ik wil aanmelden

Heb je nog vragen of twijfel je of het retreat bij jou past?

Plan een gratis kennismakingsgesprek met Meeka in, dan helpt zij je verder.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Vorig jaar aan een dagretreat van Meeka meegedaan. Ik kan het iedereen aanraden!

In eerste instantie was het spannend, het was de eerste keer dat ik aan zoiets mee deed en dan ook nog eens alleen. Maar bij binnenkomst voelde ik meteen bepaalde energie en dat was zo rustgevend.

Het was een hele intensieve dag maar zo ontzettend leerzaam. Het werken aan je schaduwkant is pittig maar op de retreat is er voor mij een goed begin gemaakt. Nadat ik begreep wat er precies in mijn schaduwkant zat is bij mij de heling begonnen. Verder waren de opdrachten/meditaties en breathwork sessie ook echt super fijn, soms confronterend maar wel wat ik op dat moment nodig had.

Er heerste echt een fijne energie in de groep die voor mijn gevoel steeds groter werd. Geen schaamte,laat eruit wat eruit wilt, je mag alles delen, maar dat hoeft niet als je er geen behoefte aan hebt. Er is geen goed of fout.

Of je nu een beginneling (zoals mij) bent of een ervaren persoon hierin… ik kan het iedereen aanraden.

Lieve Meeka❤️🌸. Bedankt, voor deze mooie dag. Ik kan oprecht zeggen dat ik vanaf deze dag echt op mijn juiste pad loop. Ik merk het aan mezelf maar ,nog mooier, de mensen om mij heen merken het ook.

Liefs Marjolein 🌸

-Marjolein Simons