Deze reading is voor jou als je:

Loop jij tegen dingen aan waar je zelf niet uit komt? Dan kan een reading jou uitkomst bieden: door mijn intuïtie te gebruiken, kan ik vanuit een ander bewustzijn naar je vragen kijken. Daardoor krijg je inzichten die je anders misschien niet had gevonden. 

In de reading help ik jou inzicht te krijgen in blokkades, laat ik je zien wat geheeld mag worden en help ik je om je potentie en zielsverlangen te ontdekken.

 

Benieuwd wat voor vragen je kunt stellen? Deze vragen hebben mijn klanten in het verleden aan me gesteld: 

– Ik wil in mijn potentie stappen, maar ik weet niet hoe. Wat zijn mijn talenten en wat is mijn grootste kracht? En hoe kan ik anderen daar mee helpen?

– Welke blokkades heb ik in het vinden van een (liefdes)partner? 

– Ik wil meer in contact staan met mijn intuïtie, maar ik weet niet hoe ik dat moet doen. Waar blokkeert het? 

– Is dit nieuwe bedrijf een goed idee? Moet ik van baan veranderen?

– Waar komt mijn geldblokkade vandaan? 

– Wat staat de groei van mijn bedrijf in de weg?

Je kunt de reading ook open in gaan zonder vraag, dan geef ik door wat er door komt. Na de reading heb je inzicht in blokkades en weet je welke stappen je kan nemen om de juiste richting op te gaan. 

Boek een reading

Dit zeggen anderen over mijn reading:

Evaline Bloothoofd

Robine Perik

Rian Glijnis

Ancilla de Ronde

Boek een reading

Benieuwd hoe ik een reading geef?

Ik heb samen met vriendin Daniela Previti een reading opgenomen. Daniela wilde graag weten welke blokkade haar nog in de weg stond van het vinden van een partner, en hoe zij die blokkade mag helen.

In deze video kun je de reading bekijken die ik aan Daniela heb gegeven. Ik heb contact gemaakt met Daniela’s gidsen en voorouders, die mij hebben geholpen om Daniela’s vraag te beantwoorden. De blokkade was te vinden in haar jeugd, in de relatie tussen haar ouders, haar familiesysteem en haar houding naar haar ouders toe. We hebben een visualisatie gedaan waarin we contact maakten met de zielen van haar ouders en waarin ze haar eigen plek in het systeem weer in kon nemen, om de eerste stappen in de heling te zetten.

Benieuwd wat ik doorkrijg in een reading? Lees hier korte beschrijvingen wat ik in vorige readings door kreeg:

Welke rol moet ik in ons bedrijf aannemen?’ Deze vraag stelde de vrouw aan wie ik een paar weken terug een Business Reading gaf. Ze voelde dat ze in het bedrijf van haar en haar vriend niet de juiste positie innam. ⁠

Ik maakte contact met haar gids – de energie die bij haar aanwezig was. De gids liet me twee witte, zachte, fluwelen handschoenen zien wat ik meteen vertaalde naar: je mag een veel zachtere rol in je bedrijf aannemen. ⁠

Jij mag het gezicht zijn, jij mag de connectie met jullie klanten aangaan. Jij mag creëren, flowen en verbinden. ⁠

Laat je dragen door je partner – hij regelt alles achter de schermen: de techniek, de marketing, de excel sheets. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want dat doe je nu nog wel. ⁠

Trek die fluwelen handschoenen aan, ga daarmee te werk in je bedrijf en zak in het feminiene. Laat je dragen door het masculiene.⁠

Het fundament van jullie bedrijf gaat hierdoor veel sterker staan. En toen ik dat zei viel alles op zijn plek: ik zag muren ontstaan – zelfs een heel gebouw. Omdat het fundament in hun bedrijf nu zo veel steviger was kon er op gebouwd worden. Omdat zij die nieuwe rol in haar bedrijf aan ging nemen. ⁠

En dit kreeg ik in een andere reading door:

Ze was niet meer gelukkig in haar werk en vroeg me wat de juiste stappen voor haar zijn: een nieuwe baan, of toch dat bedrijf starten waar zij al zo lang over nadacht?

Ik maakte contact met haar energie en zag haar zielspad verschijnen. Samen met haar ziel liep ik over het pad, tot we bij een kruising aankwamen. De kruising waar zij nu in haar leven op staat.

In het midden van de kruising verscheen haar innerlijk kind. Ze was aan het spelen met haar speelgoed, maar was moederziel alleen. We konden niet verder lopen omdat het innerlijk kind ons wat wilde vertellen.

Het kind liet me een tv zien waarin alle pijnlijke gebeurtenissen uit haar jeugd langskwamen: andere kinderen die haar pestten, dat ze eenzaam aan de keukentafel zat te eten. Dat haar vader hand in hand met haar liep maar dat hij toen verdween.

Het was pijnlijk en donker. Maar het kind liet mij ook zien dat als zij haar innerlijk kind ging helen, zij eindelijk wel de juiste keuzes in haar werk en toekomstige bedrijf kan maken. Want door jezelf te ontdoen van alle donkere lagen, versterk je je intuïtie en kan je de keuzes maken die bij je ziel passen.

Toen lichtte haar zielspad op en zag ik precies welk afslag op de kruising zij moest nemen. Haar innerlijk kind gaf me nog een laatste boodschap mee: ‘laat je eigen pijn en trauma’s je middel zijn om anderen mee te helen’.

In een meditatie daarna heb ik haar teruggebracht naar haar innerlijk kind. Ik heb ze weer verbonden met elkaar. Ze heeft haar innerlijk kind meegenomen naar het hier en nu, zodat zij hand in hand haar pad kunnen bewandelen.

Boek jouw reading

Ik stel me graag nog even aan je voor:

Ik ben Meeka: healer, coach en medium, gespecialiseerd in het helen van voorouderlijk trauma wat aan jou is overgedragen en jou (onbewust) beïnvloedt.

Mijn intuïtie is mijn grootste kracht waarmee ik jou kan laten zien hoe jij jezelf kan helen. Ik ben er om jou het pad naar transformatie te laten zien. Want door het donker aan te kijken, kan je het licht op een veel dieper en intenser niveau gaan ervaren en groeien in bewustzijn.

Wij dragen emotionele blokkades en trauma’s van zeven generaties terug met ons mee. Het is mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden van de ketens van dit voorouderlijk trauma, zodat we samen naar een lichtere en bewustere wereld kunnen groeien.

Ik help vrouwen die vanuit hun masculiene energie leven en die verhard zijn, weer te verzachten. Ik help deze vrouwen de controle los te laten en weer vanuit vertrouwen te leven.

Ik help deze vrouwen hun hartchakra te helen, zodat ze zichzelf kunnen vullen met zelfliefde. Ik help ze hun grenzen aan te geven, zodat de relatie met zichzelf en met anderen gezonder wordt.

Zodat je weer toegang krijgt tot de magie van het vrouw zijn, je missie helder kan zien, verbinding krijgt met je sensitiviteit. Zodat je weer kunt verbinden met je grootste feminiene kracht: je intuïtie. Een diep innerlijk weten wat jou altijd het juiste pad laat zien.

Na de reading kan ik jou ook nog verder helpen met jouw heling. Ik voel intuïtief aan wat ik voor jou in mag zetten: Reiki, cacao, één van mijn retreats, mijn opleiding tot familieopsteller. Of een andere healing techniek: bijvoorbeeld een inner child healing of een voorouder healing.

De investering voor een reading is €197.

Dit bedrag mag je eventueel in twee delen betalen.

Heb je een bedrijf? Aan het einde van het kwartaal kun je de BTW terugvragen. Deze reading kun je in je administratie opgeven als coaching kosten.

Boek jouw reading

Lotte Sukel

Manon Sadee