Ik laat je graag zien hoe ik tot dat inzicht ben gekomen

Een paar jaar geleden werkte ik full-time, deed daarnaast freelance werk en verbouwde een huis. Ik maakte alleen maar aanspraak op mijn masculiene energie en er was geen tijd voor rust, reflectie en naar binnen keren. Dit ging een tijdje goed, tot ik een burn-out en depressie kreeg en thuis kwam te zitten.

Ik werd door het universum gedwongen om stil te staan. In die periode ben ik gaan inzien dat ik mijn leven op een andere manier moest gaan leiden wilde ik gezond blijven.

Ik heb me altijd al geïnteresseerd in ‘mysterieuze‘ dingen zoals astrologie, maar in deze periode werd ik er nog meer naar toe getrokken. Door mijn connectie met spirit te versterken en door te gaan mediteren heb ik in deze periode rustzelfliefde en innerlijke wijsheid gevonden.

Ik schreef me in voor een cursus intuïtieve ontwikkeling en leerde hoe ik op dit innerlijke kompas kon vertrouwen

Mijn leven draaide 180 graden en ik zag dat het ook op een andere manier kon. Ik zag hoe fijn het is om niet alleen maar in de masculine energie te werken maar ook om ruimte te maken voor het feminiene: door te rusten, naar binnen te keren en te reflecteren komt je leven en werk meer in balans en open je een stroom van creativiteit.

Cosmic Box

Door mijn leven op deze manier te veranderen herstelde ik van mijn burn-out en depressie. Spiritualiteit voelde voor mij als thuiskomen en ik voelde aan alles dat ik deze inzichten met anderen mocht gaan delen. 

Ik zag opeens kraakhelder welke kant ik op moest en ik startte mijn vorige bedrijf (Cosmic Box) vanuit mijn zielsmissie.

Dit was een (spirituele) verrassingsbox waar members een abonnement op konden nemen, met iedere maand een ander thema. En dat bleek een succes: binnen een half jaar had ik mijn eerste teamlid in dienst en draaide ik maanden van €30.000.

Op het hoogtepunt had ik bijna 1000 members die iedere maand een box ontvingen, een kantoor en stuurde ik een team van 5 aan. Het was een geweldige tijd waarin ik zo veel heb mogen leren!

Na een jaar werd het privé alleen minder een succes

Ik had geen tijd voor mezelf, werkte van deadline naar deadline en ging steeds vaker aan mezelf voorbij. En daarom heb ik na 2 jaar de moeilijke keuze gemaakt om te stoppen met het bedrijf. In 2022 heb ik het concept verkocht en besloot ik dat ik anderen wil helpen met mijn kennis.

Een andere manier van ondernemen

Nu help ik bewuste ondernemers op een andere manier te ondernemen: door eerst aan de onderstroom te werken om zo een lichter, leuker en succesvoller bedrijf te creëren. 

Met de onderstroom bedoel ik alles wat jou onbewust tegenhoudt: jouw innerlijk kind, de trauma’s uit je verleden en de energie die aan jou is overgedragen uit de familielijn. 

Ik help je met jouw heling, zodat de onderstroom niet meer blokkeert. Daarna gaan wij focussen op marketing & sales – pas als de basis goed staat. 

In mijn 1-1 trajecten begeleid ik jou in dit proces. 

Bekijk mijn onderstaande online programma’s of neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken hoe ik jou het beste kan helpen.

Je kunt op dit moment op verschillende manieren met mij samenwerken:

1-1 Mentorship Heal & Scale

 

In mijn coachingtrajecten help ik ondernemers aan de ene kant met het helen van trauma & energie uit de familielijn, en aan de andere kant met strategie en marketing.

 

Een magische, transformerend combinatie van coaching wat jou blijvende resultaten zal opleveren.

Meer informatie

Business Reading

 

In een Business Reading gebruik ik mijn intuïtie om al je vragen over je werk of over je (toekomstige) bedrijf te beantwoorden. Door vanuit een ander bewustzijn naar je vragen te kijken, krijg je inzichten die je anders misschien niet had gevonden.

 

Na de reading reflecteren we samen op de informatie die ik doorkrijg en geef ik je tips hoe je deze informatie in de praktijk kan toepassen.

Lees meer over mijn reading

Retreats

 

Ik organiseer verschillende dagretreats waar ik jou help met jouw heling. 

 

Wise Woman dagretreat