Ben jij op zoek naar verbinding met gelijkgestemde, spirituele ondernemers?

Schrijf dan in voor ons netwerkevent! Dit is namelijk geen gewone netwerkborrel, maar een middag waarin we vanuit onze hartenergie met elkaar verbinden.

Door middel van een cacao ceremonie en meditatie helpt Willeke jouw hart te openen en weer terug te komen bij het gevoel van zelfliefde. Vanuit deze krachtige hartenergie ga je daarna verbinden met andere spirituele ondernemers.

Meeka geeft, vanuit haar ervaring als coach & healer voor spirituele ondernemers, een masterclass over het inzetten van een schaalbaar verdienmodel. Zodat jij niet meer alleen maar afhankelijk bent van losse sessies die veel energie en tijd kosten. Ook laat Meeka je in deze masterclass zien hoe voorouderlijk trauma uit jouw familielijn jou en je bedrijf kan beïnvloeden en ook jouw omzet en jouw spirituele gaven kan blokkeren.

Meedoen is op basis van vrijwillige donatie, zodat dit event toegankelijk is voor iedereen die er bij wil zijn. De enige voorwaarde is dat jij een eigen bedrijf hebt, of dat jij een eigen bedrijf wilt starten.

Dit event vindt plaats bij Yogastudio Cityzen in Goes. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus op tijd inschrijven is gewenst.

Inschrijven

Wat anderen zeggen over onze coaching en events:

Cacao ceremonie
Ik wil aanmelden

De facilitators: Meeka Meedendorp

Meeka is business coach voor spirituele ondernemers, healer en medium, gespecialiseerd in het helen van voorouderlijk trauma wat aan jou is overgedragen en jou en je bedrijf (onbewust) beïnvloedt.

“In mijn coachingtrajecten en retreats help ik ondernemers aan de ene kant met het helen van trauma & energie uit de familielijn, en aan de andere kant met strategie en marketing. Een magische combinatie van coaching.

Wij dragen namelijk de emotionele blokkades en trauma’s van zeven generaties terug met ons mee. Het is mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden van de ketens van dit voorouderlijk trauma, zodat we samen naar een lichtere en bewustere wereld kunnen groeien.

Ik help vrouwen die vanuit hun masculiene energie leven en die verhard zijn, weer te verzachten. Ik help deze vrouwen de controle los te laten en weer vanuit vertrouwen te leven. Zodat je weer toegang krijgt tot de magie van het vrouw zijn, je missie helder kan zien, verbinding krijgt met je sensitiviteit. Zodat je weer kunt verbinden met je grootste feminiene kracht: je intuïtie. Een diep innerlijk weten wat jou altijd het juiste pad laat zien.

In mijn vorige bedrijf draaide ik maanden van €30.000-€40.000 omzet, stuurde ik een team van 5 aan en voerde ik alle marketing zelf uit. Tijdens deze netwerkdag zal ik in mijn masterclass mijn marketingkennis met jullie delen. Na deze masterclass weet je hoe jij een schaalbaar verdienmodel in kunt zetten in je bedrijf, zodat je niet meer afhankelijk bent van losse behandelingen.”

De facilitators: Willeke Maris

“Als holistisch therapeut & coach werk ik vanuit een Holistische visie wat wil zeggen dat er gewerkt wordt op de fysieke, emotionele, mentale, energetisch en spirituele laag. Dit omvat een totaliteit aan aspecten die allemaal invloed op ons hebben als persoon.

De behandelingen gaan in combinatie met verschillende healing technieken zoals Reiki en andere energie stromen. Er kan gewerkt worden met edelstenen, klankschalen, aura sprays en intentie kaarten worden regelmatig ingezet.Maar denk ook aan mooie loslaat methodieken zoals EFT en de Sedona methode. Verder werk ik veel met meditatie, innerlijk kind, systemisch werk en regressie kan ook aan bod komen.

Het inzetten van deze tools doe ik geheel intuïtief. Je stemt volledig af op je cliënt en de hulpvraag en weet vanuit je ervaring en kennis wat je mag gaan inzetten en past bij degene voor je. De thema’s waar ik binnen mijn werk veel mee bezig ben zijn: zelfliefde, innerlijk kind, onrust, fysieke klachten, uit connectie zijn met jezelf/lichaam en daardoor niet meer goed kunnen voelen.

Dit mooie, dankbare werk kan ik op verschillende manieren uitoefenen door 1:1 transformatie trajecten, losse behandelingen, vrouwencirkels en retreats. 

Zacht is mijn kracht“. Vanuit daar begeleid ik jou naar die van jou.” 

De locatie: yogastudio Cityzen in Goes

Een warme locatie met een fijne energie in het centrum van Goes. Op loopafstand van openbaar vervoer en de binnenstad!

Aanmelden voor dit event is op basis van een vrijwillige donatie

We hopen jou op donderdag 11 januari 2024 te mogen ontmoeten! Meld je aan via onderstaande link om bij deze magische dag aanwezig te zijn.

Ik wil aanmelden