Herken jij jezelf hier in?

Je bedrijf staat. Je draait een lekkere omzet. Hebt terugkerende klanten. Je bent goed in je vak. Je weet hoe het werkt.

Maar jij bént je bedrijf. Je werkt op basis van uurtje factuurtje: je geeft bijvoorbeeld losse behandelingen, losse readings of werkt als freelancer.

Je bedrijf kost je daardoor veel energie omdat je veel klanten moet helpen en veel uren moet maken om een goede omzet te draaien.

En als jij uitvalt of even niet wilt werken, dan valt ook je omzet weg. En dat zorgt voor onrust in je bedrijf.

De oplossing ligt in het gebruik maken van schaalbare verdienmodellen.

Denk hierbij aan een online cursus maken en lanceren, langdurige trajecten verkopen, met abonnementen werken of evenementen organiseren.

Dit zorgt voor:

Mentorship Heal & Scale

In mijn mentorship help ik jou met de overstap van uurtje-factuurtje naar een schaalbaar verdienmodel en met de marketing hier van.

Zodat je áán je bedrijf kan werken, in plaats van in je bedrijf. Zodat je eindelijk je hart kan volgen en je een bedrijf creëert waar je energie van krijgt, in plaats van dat het je energie kost.

Een bedrijf wat voor je werkt.

Met het juiste verdienmodel en de juiste begeleiding kan ook jij dit bereiken. Ik sta zes maanden aan je zijde waarin ik je gids ben en jou het pad naar een schaalbaar verdienmodel laat zien.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Review van mijn 1-1 klant Nora van In De Sterren:

Nora draaide in de eerste maand van onze samenwerking met de lancering van haar online programma €13.000 omzet. 

Daarnaast geloof ik dat de kern van een gezond bedrijf ligt in het helen van trauma, het helen van je innerlijk kind en het helen van de energie wat aan jou is overgedragen uit de familielijn.

De afgelopen jaren heb ik ingezien hoe energie uit de familielijn, een ongezien innerlijk kind en trauma (de onderstroom) mijn bedrijf en het bedrijf van mijn klanten kunnen beïnvloeden.

Wanneer de onderstroom blokkeert dan is je strategie, je marketing en je zichtbaarheid een pleister wat je op een wond plakt. Alleen door naar de kern te gaan en dat te helen, bouw je een gezond bedrijf met blijvende resultaten.

In dit traject gaan we aan de ene kant de blokkades in de onderstroom oplossen: in een Business Reading gaan we ontdekken waar jouw blokkades liggen die jou en je bedrijf nu nog tegenhouden. Ik maak daarna een plan voor jouw heling.

Aan de andere kant werken we aan strategie en marketing. Deze combinatie van coaching is magisch en het zal niet alleen zorgen voor een lichter en succesvoller bedrijf, maar ook voor een lichter en gelukkiger persoonlijk leven: iets wat jij verdient en wat ik jou van harte gun. 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Zo ziet het traject er uit:

Stap 1: Business Reading

In een Business Reading maak ik contact met jouw energie en de energieën die bij jou aanwezig zijn. Door mijn intuïtie te gebruiken, kan ik zien waar er in jouw kindertijd, in jouw familielijn of door trauma’s blokkades zijn ontstaan die jouw bedrijf en jouw persoonlijke leven nu (onbewust) beïnvloeden.

Ook beantwoord ik intuïtief al je vragen over de koers van je bedrijf.

Stap 2: Traject op maat

Aan de hand van wat er naar voren komt in de Business Reading, maak ik een traject op maat.

In dit traject gaan we focussen op aan de ene kant jouw heling en aan de andere kant strategie & marketing. Dit is hoe wij samen jouw doelen in je bedrijf gaan behalen!

Stap 3: Strategie

Hoe gaan we jouw bedrijf professionaliseren? Hoe gaan we de overstap naar een schaalbaar verdienmodel maken? Welke marketingkanalen gaan we inzetten? Hoe wordt er gecommuniceerd? Op welke doelgroep gaan we focussen?

Dit zijn allemaal dingen waar we gedurende het traject aan gaan werken.

Stap 4: Heling

In het traject gaan we samen werken aan jouw heling zodat jij een transformatie door kan maken.

We gaan werken aan het oplossen van energetische blokkades: bijvoorbeeld het helen van jouw innerlijk kind en het helen van energie die aan jou is doorgegeven uit je familielijn die nu voor geldblokkades zorgen.

Dit houdt het coachingtraject in:

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Ik stel me graag nog even aan je voor:

Als coach voor bewuste ondernemers is het mijn missie om een wereld te creëren waar ondernemers vrij zijn van trauma en niet worden beïnvloedt door energie uit de familielijn. Ik geloof namelijk dat ondernemen op deze manier leuker en betekenisvoller is én voor meer omzet zal zorgen.

Ik spreek uit ervaring. Een paar jaar geleden werkte ik full-time, deed daarnaast freelance werk en verbouwde een huis. Dit ging een tijdje goed, tot ik een burn-out kreeg en zag dat ik anders moest gaan leven.

Na mijn burn-out startte ik Cosmic Box: een spirituele verrassingsbox met iedere maand een ander thema. Dit bedrijf was meteen een succes en op het hoogtepunt had ik bijna 1000 members die iedere maand een box ontvingen, draaide ik maanden met €30.000 tot €40.000 omzet en stuurde ik een team van 5 aan. In 2022 heb ik het concept verkocht.

In deze jaren heb ik ingezien hoe trauma en energie uit de familielijn je bedrijf onbewust beïnvloeden. Ik heb aan mijn heling gewerkt en dat heeft voor zo een grote transformatie in mijn bedrijf en persoonlijke leven gezorgd, dat ik besloot dat ik andere ondernemers daar mee wil helpen.

Ik ontmoet je graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!