fbpx

Verbind met de wijsheid van jouw vrouwelijke voorouders

Onze vrouwelijke voorouders hebben trauma meegemaakt. Deze vrouwen is generaties lang het zwijgen opgelegd of praatten er zelf niet over. En wanneer er niet over trauma wordt gepraat en dit niet wordt geheeld, wordt dit generatie op generatie doorgegeven in de energie van jouw familielijn. 

In de meditatie help ik jou verbinden met zeven generaties van jouw vrouwelijke voorouders. Eén van deze voorouders laat jou zien wat aan jou is overgedragen uit de lijn.

Jij bent degene die dit familiestuk aan mag kijken.

Jij bent degene die de keten gaat doorbreken. Zodat jij en de eventuele generaties na jou voor altijd bevrijd zijn van deze onzichtbare ketens.

En natuurlijk is er niet alleen maar trauma aan jou overgedragen. Ook de talenten, de wijsheid en potentie van jouw familielijn zit in jouw cellen. In de meditatie verbind je ook met deze eeuwenoude wijsheid, zodat je dit stuk in jezelf weer kan activeren.

  Reviews over de meditatie:

  Willeke Maris

  Wanneer jij voorouderlijk trauma heelt, gebeuren er magische dingen:

  Download de meditatie en begin direct aan deze magische reis

  De meditatie duurt 25 minuten. In de meditatie maak ik gebruik van rustgevende muziek en meditatietechnieken om jou dichter bij je onderbewustzijn te brengen.

  Mijn stem is rustgevend en fijn om naar te luisteren.