fbpx

Verbind met de wijsheid van jouw vrouwelijke voorouders

Onze vrouwelijke voorouders hebben trauma meegemaakt. Deze vrouwen is generaties lang het zwijgen opgelegd of praatten er zelf niet over. En wanneer er niet over trauma wordt gepraat en dit niet wordt geheeld, wordt dit generatie op generatie doorgegeven in de energie van jouw familielijn. 

In deze masterclass laten Willeke en Meeka jou zien hoe je voorouderlijk trauma uit jouw vrouwenlijn kunt herkennen en kunt helen

Jij bent degene die de familiepatronen aan mag kijken.

Jij bent degene die de keten gaat doorbreken. Zodat jij en de eventuele generaties na jou voor altijd bevrijd zijn van deze onzichtbare ketens.

En natuurlijk is er niet alleen maar trauma aan jou overgedragen. Ook de talenten, de wijsheid en potentie van jouw familielijn zit in jouw cellen. In de masterclass laten we ook zien hoe jij verbind met deze eeuwenoude wijsheid, zodat je dit stuk in jezelf weer kan activeren.

    Wat er gebeurd als jij je vrouwenlijn gaat helen:

    Marit van Gorsel

    Wanneer jij voorouderlijk trauma heelt, gebeuren er magische dingen:

    Schrijf in op de masterclass en ontvang ook direct een meditatie waarin jij verbindt met jouw vrouwenlijn

    De meditatie duurt 25 minuten. In de meditatie maak je contact met zeven generaties vrouwen uit jouw vrouwenlijn. Zij laten je zien welk voorouderlijk trauma en welke talenten en wijsheden aan jouw zijn overgedragen.