fbpx

Wat ga je leren in deze masterclass?


De resultaten van mijn klanten door met een schaalbaar verdienmodel te gaan werken:

Herken jij jezelf hier in? 

Je bedrijf staat. Je draait een lekkere omzet. Hebt terugkerende klanten. Je bent goed in je vak. Je weet hoe het werkt.

Maar jij bént je bedrijf. Je werkt op basis van uurtje factuurtje: je geeft bijvoorbeeld losse behandelingen, losse readings of losse sessies. 

Je bedrijf kost je daardoor veel energie omdat je veel klanten moet helpen en veel uren moet maken om een goede omzet te draaien.

En als jij uitvalt of even niet wilt werken, dan valt ook je omzet weg. En dat zorgt voor onrust in je bedrijf.

De oplossing ligt in het gebruik maken van schaalbare verdienmodellen.

Denk hierbij aan een online cursus maken en lanceren, langdurige trajecten verkopen, met abonnementen werken of evenementen organiseren.

De oplossing ligt ook in het helen van geldblokkades en belemmerende overtuigingen die jij als spiritueel ondernemer hebt.

Bijvoorbeeld ‘Voor spirituele diensten mag je niet een hoog bedrag vragen‘. Of: ‘Wie gaat mij nou betalen voor een traject van een paar maanden. Dat ben ik niet waard’.

 

Wanneer jij deze blokkades gaat doorbreken en een schaalbaar verdienmodel in gaat zetten, zorgt dat voor:

 

In mijn masterclass laat ik je zien hoe jij met een schaalbaar verdienmodel dit voor elkaar kunt krijgen én hoe jij jouw geldblokkades en belemmerende overtuigingen kunt doorbreken en kunt helen.


Waarom is het voor jou als spiritueel ondernemer interessant om met een schaalbaar verdienmodel te gaan werken?


De resultaten door met een schaalbaar verdienmodel te gaan werken:

Ik stel me graag nog even aan je voor:

Hi, ik ben Meeka! Ik help bewuste ondernemers met de overstap van losse behandelingen of uurtje-factuurtje naar een schaalbaar verdienmodel. Denk hierbij aan online cursussen maken en lanceren, een passief inkomen creëren, evenementen (zoals retreats) of groepssessies organiseren.

Verder help ik ondernemers met het helen van trauma, met innerlijk kind werk en het helen van energie die aan hen is overgedragen uit de familielijn. Een magische, transformerende combinatie van coaching waarmee je blijvende resultaten gaat behalen.

Mijn verhaal

Een paar jaar geleden werkte ik full-time, deed daarnaast freelance werk en verbouwde een huis. Dit ging een tijdje goed, tot ik een burn-out kreeg en zag dat ik anders moest gaan leven.

Na mijn burn-out startte ik Cosmic Box: een spirituele verrassingsbox met iedere maand een ander thema. Dit bedrijf was meteen een succes en op het hoogtepunt had ik bijna 1000 members die iedere maand een box ontvingen, draaide ik maanden met €30.000 tot €40.000 omzet en stuurde ik een team van 5 aan. In 2022 heb ik het concept verkocht.

Nu help ik andere bewuste ondernemers met mijn (marketing)kennis, ontwikkel ik online cursussen en organiseer ik retreats! Ik werk zelf met trajecten, online cursussen en retreats en dit verdienmodel heeft voor zo veel rust en ruimte in mijn bedrijf gezorgd, dat ik die kennis met jou wil delen.

Schrijf je in via onderstaand formulier en ik ontmoet je graag tijdens de masterclass!


Review van mijn 1-1 klant Nora van In De Sterren:

Nora draaide in de eerste maand van onze samenwerking met de lancering van haar online programma €13.000 omzet.