fbpx

Wat ga je leren in deze masterclass?


Jij hebt een gave. En jij weet dat jij anderen met deze gave in jouw retreats en ceremonies kunt helpen.

Jij geeft bijvoorbeeld reiki, hebt een sterke intuïtie, geeft breathwork sessies, kan anderen helen. Jij maakt deze wereld een stukje lichter met jouw evenement. Daarom verdien jij het dat je retreats uitverkopen!

Maar ik weet dat dat niet altijd even makkelijk is. Nadat je retreat online staat blijven de aanmeldingen op zich wachten en je ziet geen resultaat. Je vraagt je af wat je niet goed doet en waarom mensen niet aanmelden.

Of misschien verkopen je retreats wel goed, maar zou je er meer uit willen halen

Ik heb zelf meerdere retreats uitverkocht. Met een paar simpele aanpassingen in jouw marketingstrategie kan je jouw retreat, ceremonie of cirkel wél laten uitverkopen. Dat is wat ik in mijn masterclass met jou ga delen!

Verder laat ik zien hoe jij meer omzet uit je retreat haalt en hoe je voor meer vervolgaankopen (bijvoobeeld in de vorm van trajecten) na je retreat zorgt.


Waarom is het voor jou als ondernemer interessant om een retreat (of ander fysiek evenement) te organiseren?


Reviews van anderen die je voor gingen:

Ik stel me graag nog even aan je voor:

Hi, ik ben Meeka! Ik help bewuste ondernemers met de overstap van losse behandelingen of uurtje-factuurtje naar een schaalbaar verdienmodel. Denk hierbij aan online cursussen maken en lanceren, een passief inkomen creëren, evenementen (zoals retreats) of groepssessies organiseren.

Verder help ik ondernemers met het helen van trauma, met innerlijk kind werk en het helen van energie die aan hen is overgedragen uit de familielijn. Een magische, transformerende combinatie van coaching waarmee je blijvende resultaten gaat behalen.

Mijn verhaal

Een paar jaar geleden werkte ik full-time, deed daarnaast freelance werk en verbouwde een huis. Dit ging een tijdje goed, tot ik een burn-out kreeg en zag dat ik anders moest gaan leven.

Na mijn burn-out startte ik Cosmic Box: een spirituele verrassingsbox met iedere maand een ander thema. Dit bedrijf was meteen een succes en op het hoogtepunt had ik bijna 1000 members die iedere maand een box ontvingen, draaide ik maanden met €30.000 tot €40.000 omzet en stuurde ik een team van 5 aan. In 2022 heb ik het concept verkocht.

Nu help ik andere bewuste ondernemers met mijn (marketing)kennis, ontwikkel ik online cursussen en organiseer ik retreats! Ik heb meerdere retreats uitverkocht en in deze masterclass wil ik jou graag laten zien hoe ik dat doe. Schrijf je in via onderstaand formulier en ik ontmoet je graag tijdens de masterclass!


Review van mijn 1-1 klant Nora Gosselink – astroloog

Nora draaide met de lancering van haar online programma die we samen hebben uitgewerkt meer dan €10.000 omzet in één maand.