fbpx

Beautiful woman,

You are a cultivation of all the women in your lineage.

A cultivation of the wisdom, talents, gifts, stories, beauty and love of all your female ancestors that walked this earth before you did.

Your ancestors want to be seen and to be heard.

You are the portal to channel their voices.

Voices that they couldn’t use for ages.

You are a portal to channel their gifts, their feelings, their energy and their magic.

You can make a change for all these women, and for yourself.

The time is now.

It is time to remember.

It is time to remember who you truly are.

I invite you to go on a journey with me.

A journey of three months through your lineage, to heal & honour these beautiful women.

To eventually come home to yourself.

To return back to love.

Wist je dat jij de emotionele blokkades en de trauma’s van zeven generaties terug met je meedraagt?

Onze vrouwelijke voorouders hebben trauma meegemaakt. Deze vrouwen is generaties lang het zwijgen opgelegd of praatten er zelf niet over. En wanneer er niet over trauma wordt gepraat en dit niet wordt geheeld, wordt dit generatie op generatie doorgegeven in de energie van jouw familielijn. 

Het is mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden van de ketens van dit voorouderlijk trauma, zodat we samen naar een lichtere en bewustere wereld kunnen groeien.

In dit healing programma help ik je stap voor stap met het helen van jouw vrouwenlijn. Zodat jij van een leven vanuit masculiene energie en verharding, terug kunt keren naar verzachting. Ik help je de controle los te laten en weer vanuit vertrouwen te leven.

Ik help je jouw hartchakra te helen, zodat je jezelf kunt vullen met zelfliefde.

Zodat je weer toegang krijgt tot de magie van het vrouw zijn, je missie helder kan zien, verbinding krijgt met je sensitiviteit. Zodat je weer kunt verbinden met je grootste feminiene kracht: je intuïtie. Een diep innerlijk weten wat jou altijd het juiste pad laat zien.

Schrijf in voor het programma

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor jou als jij voelt dat je jouw familielijn (en in het bijzonder jouw vrouwenlijn) wilt helen en contact wilt maken met de je voorouders en hun wijsheid. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

-Je vindt het moeilijk om de controle los te laten

Masculiene energie voert de boventoon in je leven: je bent altijd druk en veel met je werk/bedrijf bezig. Voor ontspanning is weinig tijd en je hebt het gevoel dat je moet presteren voordat je mag rusten en jezelf waardig mag voelen.

-Je hebt veel moeite met grenzen aangeven, naar jezelf en binnen relaties

-Je bent hard voor jezelf en je vindt het moeilijk om je emoties helemaal toe te laten

-Je staat niet in verbinding met je intuïtie waardoor je het moeilijk vindt om de juiste keuzes te maken

– Je vindt het moeilijk om voor je eigen (spirituele) waarheid te gaan staan en deze te uiten

-Je hebt weinig zelfliefde en vind het moeilijk om je eigenwaarde in te zien

-Je wilt de relatie met je moeder en eventueel grootmoeder verbeteren of helen

Wanneer jij je vrouwenlijn heelt & eert, zul je transformeren op een diep niveau:

  • Je staat in diep contact met jouw feminiene essentie. Daardoor kun je je emoties duidelijk doorvoelen en koesteren, is je hart geopend, ben je creatief, kun je makkelijker ontvangen, sta je in contact met je sensualiteit, kan je jezelf toestaan plezier te hebben en te genieten.
  • Je bent gestopt met het leven vanuit je masculiene energie. Gestopt met jezelf overwerken, en gestopt met het gevoel te hebben dat je moet presteren om jezelf waardig te vinden.
  • Je staat weer in contact met jouw intuïtie, innerlijke wijsheid en paranormale gaven. Na het programma kun je je intuïtie heel duidelijk horen en contact maken met jouw spirit guides.
  • Je durft met zelfverzekerdheid voor je eigen (spirituele) waarheid te gaan staan en deze met de wereld te delen, zodat anderen van jou kunnen leren. Je hebt je blokkade op zichtbaarheid geheeld waardoor je je stem weer kunt gebruiken.
  • Je hart is geopend, waardoor je met liefde naar jezelf kunt kijken en spreken. In de relatie met jezelf en met anderen heb je geen moeite om grenzen aan te geven.
  • Je leeft in overvloed – op alle fronten in het leven. Overvloed kan gemakkelijk naar je toe stromen omdat je nu in staat bent te ontvangen.
  • Heb je een bedrijf of wil je dat starten? Dit programma is de eerste stap om anderen ook te gaan helpen in het helen & eren van hun familielijnen.

Review van mijn klant Marit van Gorsel die mijn healing traject heeft gevolgd:

Dit houdt het healingprogramma in:

Klik hier om in te schrijven

Deze onderwerpen komen aan bod in het programma:

2. Intuïtie

De levens van onze voorouders zorgen (onbewust) voor een blokkade op intuïtie. Onze voorouders mochten hun grootste feminiene kracht – hun intuïtie – niet gebruiken, omdat dat als hekserij werd gezien.

Geen wonder dat we onze intuïtie niet kunnen horen en niet kunnen gebruiken: er zit een eeuwenoud trauma van angst voor vervolging op. In de weken die volgen ga ik jou helpen met het helen van blokkades op intuïtie, zodat jij dit innerlijke kompas voor altijd weer kunt verstaan. Dit doen we o.a. in een healing door contact te maken met de voorouder(s) waar dit trauma is ontstaan.

5. Integratie

In de laatste module help ik jou om alles wat we in het programma hebben gezien en geheeld in jouw dagelijks leven te integreren. Met alleen af en toe een meditatie doen kom je er namelijk niet: echte verandering komt door het belichamen van alle teachings en ervaringen uit het programma. Ik geef je tips en tools wat je kunt doen om dagelijks contact te maken met jouw essentie en the divine feminine in jezelf te activeren. Verder leer ik je hoe je de verbinding met je voorouders kunt behouden na het programma. 

Ik stel me graag aan je voor:

Ik ben Meeka: healer, medium, Reiki master en familieopsteller en ik ben gespecialiseerd in het helen van voorouderlijk trauma wat aan jou is overgedragen en jou (onbewust) beïnvloedt. Het is mijn missie om een wereld te creëren waar wij vrij zijn van trauma en niet worden beïnvloedt door energie uit de familielijn. Dit doe ik door familieopstellingen, readings en mijn eigen healingtechnieken die ik zelf heb ontwikkeld. 

Mijn intuïtie is mijn grootste kracht waarmee ik jou kan laten zien hoe jij jezelf kan helen. Ik ben er om jou het pad naar transformatie te laten zien. Want door het donker aan te kijken, kan je het licht op een veel dieper en intenser niveau gaan ervaren en groeien in bewustzijn.

De afgelopen jaren heb ik mijn vrouwenlijn geheeld, en dat heeft voor zo een positieve transformatie gezorgd dat ik besloot dat ik hier anderen mee wil helpen. Ik hoop dat ik jou de komende maanden mag begeleiden op jouw pad naar heling en jou in verbinding mag brengen met de magie van jouw voorouders.

Jouw voorouders kunnen niet wachten om met jou in verbinding te komen en jou te helpen met jouw heling

Na het programma:

-Sta jij volledig in je kracht als vrouw: je voelt je vrij, in contact met je emoties en sensualiteit, creativiteit. Zacht, maar op een super krachtige manier

-Weet je hoe je contact kunt maken met je voorouders en hoe je hen om hulp kunt vragen

– Je vrouwelijke voorouders zijn geheeld en ze ondersteunen jou met hun hulp, wijsheid en bescherming. Je staat in verbinding met de magie en diepe wijsheid uit deze lijn

-De relatie met je moeder en grootmoeder voelt lichter

Patronen die jij al jarenlang wilt doorbreken, heb jij eindelijk kunnen helen

Ik wil aanmelden

Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma?

Het programma start op zondag 21 april om 10:00 uur, op dit moment vindt de eerste healing plaats. Je krijgt na aanmelden wel meteen toegang tot twee meditaties/healings die je in je eigen tijd kunt doen. 

Na de eerste healing op 21 april komt er iedere twee weken nieuwe content online.

Alle content van het programma kun je in de online omgeving kijken op jouw tempo! Verder staan er nog 3 live healings / coaching calls gepland (die je later terug kan kijken als je er niet bij kan zijn). 

Wanneer vinden de live healings plaats?

De healings vinden plaats op: 

zondag 21 april om 10:00 uur 

zaterdag 4 mei om 10:00 uur

zaterdag 25 mei 10:00 uur

De datum van de laatste live healings maak ik nog bekend. Ik ben op dit moment aan het reizen en ik weet nog niet waar ik na mei zal zijn. Wanneer ik weet in welke tijdzone ik zit, maak ik de datum van de healing bekend! 

Als je niet bij een live healing aanwezig kunt zijn, zal de replay binnen 24 uur beschikbaar zijn in de online omgeving zodat je het terug kunt kijken op een moment wat jou goed uitkomt. 

Zijn er replays beschikbaar van de healings?

Als je niet bij een live healing aanwezig kunt zijn, zal de replay binnen 24 uur beschikbaar zijn in de online omgeving zodat je het terug kunt kijken op een moment wat jou goed uitkomt. 

Energie is niet aan een tijd of plaats gebonden, dus wanneer jij de replays terugkijkt zal het energetische veld geopend worden op het moment dat je de replay aanzet. 

Hoe lang houd ik toegang tot het programma?

Het programma duurt in principe drie maanden – gedurende deze periode geef ik de live healings en de Whatsapp support. Na deze drie maanden blijf je gewoon toegang houden tot alle content voor onbepaalde tijd – zodat je de cursus in je eigen tempo kunt afmaken en zodat je het altijd weer een keer opnieuw kunt volgen. 

Wat is de investering van het programma?

De investering voor dit programma is €397, maar je kunt nu tijdelijk meedoen voor het early bird tarief van €297.

Betalen in 2 termijnen is mogelijk.

Hoe veel persoonlijk contact met Meeka is er?

Er is gedurende drie maanden persoonlijk contact met Meeka via de Whatsappgroep die bij dit programma hoort. Daarnaast krijgen de eerste tien aanmeldingen een persoonlijke afstemming (reading) via een voicememo toegestuurd. 

Verder kun je tijdens de live calls als je vragen stellen (als je er niet bij kunt zijn kun je ze van te voren insturen). 

Hoe lang houd ik toegang tot het programma?

Het programma duurt in principe drie maanden – gedurende deze periode geef ik de live healings en de Whatsapp support. Na deze drie maanden blijf je gewoon toegang houden tot alle content voor onbepaalde tijd – zodat je de cursus in je eigen tempo kunt afmaken en zodat je het altijd weer een keer opnieuw kunt volgen. 

Wat gebeurd er als ik me aanmeld?

Wat leuk dat je mee wilt doen! Nadat je hebt aangemeld ontvang je een email met alle informatie over het programma, en krijg je toegang tot de online omgeving waar je alle content vindt. 

De investering voor dit programma is €397, maar je kunt nu tijdelijk meedoen voor het early bird tarief van €297.

Betalen in 2 termijnen is mogelijk.

Heb je een bedrijf? Aan het einde van het kwartaal kun je de BTW terugvragen. Dit programma kun je opgeven in je administratie als bedrijfskosten!

Yes, ik ben klaar om mijn vrouwenlijn te helen!

Reviews van zielen die jou voorgingen:

Willeke Maris

Marjolein Simons

Twijfel je nog? Of heb je nog vragen over het programma?

Stuur een berichtje via Instagram, ik help je graag!

Stuur mij een bericht

Of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in via Zoom: 

Plan een kennismaking in