fbpx

Herken jij jezelf hier in?

– Je bent een bewuste, spirituele ondernemer of je wilt dit worden: je bent bijvoorbeeld coach, hebt een eigen praktijk, bent een healer, werkt met energie of je hebt een (web)winkel waar je bewuste of spirituele artikelen verkoopt;

– Je bent gestresst, kan moeilijk de controle loslaten binnen je bedrijf of je persoonlijke leven en bent alleen maar met je werk bezig: je werkt te veel vanuit je masculiene energie. Je zou vanuit rust & vertrouwen willen ondernemen, maar je weet niet hoe je dit moet doen;

Je bent opgebrand na een dag werken omdat je niet vanuit de juiste energie onderneemt en niet gebruik maakt van de natuurlijke, feminiene stroming in je bedrijf. 

– Je hebt heel veel verschillende ideeën, maar je vindt het moeilijk om keuzes te maken in je onderneming omdat je geen contact kunt maken met je intuïtie. Je hebt daardoor keuzestress en je zou willen leren hoe je dit innerlijke kompas in kan zetten in je bedrijf;

– Je vindt het moeilijk om je aanbod te verkopen: als het op marketing aankomt doe je maar wat en je hebt geen gestructureerd plan. Je zou willen leren over verschillende (online) verkooptechnieken zodat je eindelijk de omzet kunt gaan draaien die je voor ogen hebt.

-Je zet op dit moment tussen de €0 en €3000 per maand ex BTW om

Ik heb heel lang hetzelfde gehad. Tot ik ging ondernemen vanuit mijn feminiene energie: alles ging toen stromen.

Mijn vorige bedrijf (Cosmic Box) was een groot succes: een half jaar na de start van dit bedrijf had ik mijn eerste teamlid in dienst en draaide ik maanden van €30.000. Op het hoogtepunt ontvingen 1000 members iedere maand een box.

Maar ik ging steeds vaker aan mezelf voorbij: ik werkte vaak 14 uur per dag, was alleen maar met mijn werk bezig en nam nooit tijd voor mezelf en om te vertragen.

Hierdoor kwam ik te veel in de masculiene energie, kon ik mijn intuïtie niet meer verstaan en maakte ik daarom steeds vaker de verkeerde keuzes in mijn bedrijf. Hoe langer en harder ik werkte, hoe minder omzet er binnen kwam.

Maar als je alleen maar harder gaat werken, geef je het universum niet de kans om jou te geven wat je wilt. Ontvangen kan je alleen maar als je in je feminiene kracht staat. En om vanuit je feminiene energie te ondernemen, moet je genoeg ruimte creëren om te vertragen.

Sinds ik vanuit de juiste energie onderneem hoef ik niet meer keihard te werken. Ik trek mijn klanten als een magneet aan, ontmoet ze toevallig in een koffietentje of ze sturen me een berichtje. Ik werk 5 uur per dag en neem vrij wanneer ik dat wil.

En geloof me: mijn leven, energie, relaties en gezondheid zijn allemaal verbeterd sinds ik op deze manier onderneem.

Ik geloof dat wanneer jij vanuit de juiste energie onderneemt, jouw bedrijf ook zo kan gaan stromen! Voeg daar de juiste marketing aan toe en jij gaat de omzet behalen die je voor ogen hebt. En hoe je dat doet ga ik jou leren in dit programma.

Ik help je op een andere manier ondernemen

Door gebruik te maken van je feminiene energie en door je keuzes te baseren op je intuïtie.

Wanneer je op deze manier je bedrijf inricht, gaat alles stromen en ga je je bedrijf zo ervaren:

Ik wil aanmelden

Start een bedrijf of nieuw aanbod vanuit de juiste energie

In dit online programma begeleid ik je in 3 maanden tijd op een bewuste manier je bedrijf op te starten of een nieuw aanbod te creëren binnen je huidige bedrijf, en ik leer je dit aanbod te verkopen.

De helft van het programma bestaat uit ondernemen vanuit de juiste energie en door je intuïtie te leren gebruik en door in contact te komen met je feminiene energie, de energie van ontvangen. De andere helft van het programma bestaat uit sales & marketing en het creëren van kaders.

In het traject volg je gedurende 3 maanden iedere twee weken een coaching sessie, live Q&A of masterclass door een gastspreker. In de online omgeving vind je alle vooraf opgenomen modules.

Voor startende ondernemers is er een module met een praktisch stappenplan waarmee je jouw bedrijf kunt starten. Voor ervaren ondernemers is er een module over het opschalen van je bedrijf d.m.v. schaalbare verdienmodellen. 

Zij gingen je voor:

Willeke Maris, holistisch therapeut i.o.

Wietske van Willigen

Lisa Wempe, Mystic Vibes

Dit zijn de modules die je gaat volgen in het programma:

1. Intuïtie

Je intuïtie is het beste kompas wat je hebt. Ik leer je je intuïtie te herkennen, versterken en hoe jij als ondernemer keuzes baseert op jouw innerlijke kompas. Zodat jij altijd precies weet welke kant je op moet gaan.

Bij deze module horen verschillende meditaties om contact te maken met je intuïtie.

2. Ondernemen vanuit de juiste energie

Door masterclasses te volgen over jouw Human Design type, ondernemen aan de hand van je vrouwelijke cyclus en over masculiene/feminiene energie in je bedrijf, ga je leren ondernemen vanuit de juiste energie.

Voor deze masterclasses heb ik meerdere experts uitgenodigd als gastspreker, en een aantal classes geef ik zelf.

3. Een sterk merk

Sterke merken maken meer omzet én meer impact. Daarom ga ik jou helpen om een ijzersterk merk neer te zetten, voordat we beginnen aan je website of de marketing van je bedrijf.

In een uitgebreide masterclass stel ik jou de belangrijkste vragen die de toon voor jouw bedrijf gaan zetten. Door deze diepgaande vragen stellen we je missie, visie, belangrijkste doel en doelgroep vast. Vanuit deze gedachte schetsen we het belangrijkste probleem van je doelgroep waar jouw product of dienst de oplossing voor biedt!

Verder laat ik je zien hoe je jouw productaanbod het beste op kunt bouwen en hoe je jouw prijzen bepaalt.

4. Marketing vanuit je hart

Hoe ga je je aanbod verkopen vanuit je hart? En waar? We kiezen samen 2-3 platformen uit waar je op gaat focussen die het beste passen bij jouw nieuwe business. Daarnaast bepalen we de marketing strategie voor deze platformen, zodat je meteen kunt beginnen met het verkopen van je aanbod! 

Deze module beslaat meerdere weken: ik ga je namelijk leren hoe je verschillende marketing vormen in kunt zetten! Deze marketingvormen behandel ik:

e-mailmarketing, social media strategie ontwikkelen, adverteren op Facebook & Instagram, SEO (zoekmachine optimalisatie), blogs schrijven, webinars geven.

5. Laat je website voor je werken

Je website is één van de belangrijkste marketingkanalen van je bedrijf. Het is de eerste indruk die een klant van je krijgt en jouw visitekaartje. Op je website besluit jouw potentiële klant of ze met je samen willen werken of niet!

Wist je dat iets kleins als de kleur van een button jouw omzet al met 20% kan laten stijgen? Of dat een kleine tekst als ‘iedere maand opzegbaar’ bij een aankoop van een abonnement daar ook voor kan zorgen? Daarom is het belangrijk dat je op jouw (nieuwe) website voor het juiste design en voor de juiste teksten kiest als jij geen omzet wilt laten liggen!

In deze module laat ik je zien hoe jij jouw website het beste voor je kan laten werken – zodat je geen leads, klanten of omzet misloopt. Ik laat je zien hoe je de routing inricht, waar je op moet letten m.b.t. bijvoorbeeld kleuren en teksten, en hoe je een converterende salespage maakt. 

Bonus: meditaties maken en editen

Voor jou als bewuste ondernemer zijn meditaties een heel mooi digitaal product waarmee je extra omzet kan maken. Ook kunnen ze meer verdieping aanbrengen in je programma’s of cursussen!

Daarom krijg je als bonus een extra masterclass waarmee je leert hoe je goede, fijne meditaties in kunt spreken, kunt editen en zo aan je klanten kunt verkopen!

Bonus voor startende ondernemers: stappenplan opstarten bedrijf

Ik snap dat je met het opstarten van je bedrijf overwhelmed kan zijn met alle taken die op je afkomen. Ik geef je een helder, gestructureerd stappenplan om jouw bedrijf of nieuwe aanbod up and running te krijgen zodat jij kunt starten met verkopen. 

Bonus voor gevestigde ondernemers: schaalbaar verdienmodel

Ben jij een gevestigde ondernemer en wil je weg van je verdienmodel waarin je alleen geld verdient als je aan het werk bent? In deze bonus module leer ik je naast je huidige aanbod een schaalbaar verdienmodel opstarten en verkopen! Zodat jouw omzet gewoon door blijft stromen, ook al ben je niet aan het werk.

Bonus: masterclasses & healings door drie verschillende gastsprekers

Clenda Moen, Human Design expert: ondernemen vanuit jouw Human Design energietype

Lena Rentschler, cyclus specialist: ondernemen aan de hand van jouw vrouwelijke cyclus

Willeke Maris, Reiki Master: healing om energetische blokkades op te lossen die jou als ondernemer tegen houden

Ik stel me graag nog even aan je voor:

Hi, ik ben Meeka. Als coach voor bewuste ondernemers is het mijn missie om een wereld te creëren waar ondernemers werken vanuit hun feminiene energie en door hun intuïtie in hun bedrijf te gebruiken. Ik geloof namelijk dat ondernemen op deze manier leuker en betekenisvoller is én voor meer impact en omzet zal zorgen. En dat dit ook kan zonder dat je jezelf kapot werkt.

Ik spreek namelijk uit ervaring. Een paar jaar geleden werkte ik full-time, deed daarnaast freelance werk en verbouwde een huis. Dit ging een tijdje goed, tot ik een burn-out kreeg en zag dat ik anders moest gaan leven. Ik leerde om mijn intuïtie te gebruiken, rust te vinden en ontdekte mijn missie.

Na mijn burn-out startte ik Cosmic Box: een spirituele verrassingsbox met iedere maand een ander thema. Dit bedrijf was meteen een succes en op het hoogtepunt had ik bijna 1000 members die iedere maand een box ontvingen, een kantoor en stuurde ik een team van 5 aan.

In 2022 heb ik het concept verkocht en besloot ik dat ik anderen wil helpen met mijn kennis. Nu help ik bewuste ondernemers op een andere manier te ondernemen: door je intuïtie te gebruiken en gebruik te maken van je feminiene kwaliteiten.

Zodat jij naast het ondernemen genoeg tijd overhoudt voor je gezin, de dingen te doen waar je energie van krijgt en om op te laden. En tegelijk klanten aantrekt zonder dat je daar keihard voor hoeft te werken.

Dit houdt het programma in:

Als jij dit programma hebt gevolgd dan:

– Weet je hoe je contact kunt maken met je intuïtie en daarom kun je heel bewust en met vertrouwen de juiste keuzes maken in je onderneming;

– Heb je een duidelijk stappenplan hoe je je bedrijf op moet starten of je nieuwe aanbod neer moet zetten;

– Weet je wat je moet doen om vanuit de juiste energie te ondernemen, zodat je naast je bedrijf genoeg tijd en energie overhoudt om de dingen te doen waar je gelukkig van wordt;

– Heb je een heel duidelijk beeld van jouw ideale klant, haar problemen en hoe jouw productaanbod deze problemen voor haar oplost;

– Weet je precies hoe je je website in moet richten om leads en nieuwe klanten aan te trekken;

– Weet je precies welke marketingtechnieken jij in moet zetten om je product of dienst te verkopen, en ook hoe je dit doet. Zodat jij die omzet gaat behalen waar je al zo lang van droomt!

De investering voor ‘Intuïtief Ondernemen’ is €497 (exclusief BTW).

Betalen in 2 of 4 termijnen is mogelijk.

Aan het einde van het kwartaal kun je de BTW terugvragen. Dit programma kun je opgeven in je administratie als bedrijfskosten!

Ik wil aanmelden

Wil je naast het programma ook 1-op-1 begeleiding krijgen?

Ik bied een coachingstraject aan waarmee je automatisch deelneemt aan dit programma. Ik heb 3 plekken beschikbaar voor dit traject. Klik op onderstaande button om een gratis intake in te plannen. In deze intake kijken we of we een match zijn voordat we gaan samenwerken!

Klik hier om een intake in te plannen

Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma?

Het programma is gestart op vrijdag 10 februari, maar je kunt nog steeds instappen). Alle content van het programma kun je in de online omgeving kijken op jouw tempo! Verder staan er nog 6 live masterclasses gepland (die je later terug kan kijken als je er niet bij kan zijn). 

Wanneer komen de lessen online en wanneer vinden de coaching calls plaats?

De live Q&As en coachings calls vinden voornamelijk op woensdag plaats. Als ik modules/lessen vooraf opneem dan komen deze ook op woensdag online, maar deze kun je kijken wanneer je wilt.

Hoe lang houd ik toegang tot het programma?

Je houdt onbeperkt toegang tot alle content!

Wat is de investering van het programma?

De investering is €497 ex BTW. Het is mogelijk om dit bedrag in 2 of 4 delen te betalen en je kunt dit bedrag opgeven als kosten in je administratie.

Kan ik naast het programma ook 1-op-1 begeleiding krijgen?

Zeker, ik bied naast het programma een coachingstraject aan waarmee je automatisch deelneemt aan het programma. Ik heb 3 plekken voor dit traject. Als je geïnteresseerd bent kun je via deze link een afspraak met mij maken voor een intake. In deze intake kijken wij of we een match zijn om met elkaar samen te werken!

Toen Meeka me benaderde voor haar businesscoachingaanbod dacht ik gelijk: dat lijkt me een topidee. We hebben vaker samengewerkt en ik was gelijk fan van haar plan om een intuïtieve en spirituele benadering te combineren met het uitwerken van een scherpe strategie.

Ik was vooral op zoek naar manieren om écht iets waardevols neer te zetten, impact te maken en hiermee ook meer vastigheid in mijn verdienmodel te creëren. Wilde graag de overstap maken van vooral verdienen op uurtje factuurtje-basis naar passieve inkomsten genereren en werken met online cursussen en programma’s.

Meeka keek mee tijdens het hele proces van mijn nieuwe programma ontwerpen en in de markt zetten. Ze coachte me op mijn mindset (ik mocht echt nog meer vertrouwen op mijn expertise), maar gaf me ook praktische handvaten om meer mensen te bereiken. Als gevolg daarvan meldden al 100 mensen zich voor de wachtlijst van mijn nieuwe programma.

Uiteindelijk meldden er vier keer meer mensen zich aan dan waar ik op had gehoopt en draaide ik in twee weken een recordomzet. Zo ben ik voor nu niet meer afhankelijk van 1 op 1 sessies en kan ik me focussen op waar mijn talent ligt: het overbrengen van lessen. Daarnaast waren mijn klanten gelijk laaiend enthousiast over mijn nieuwe programma, mede omdat ik het kon promoten vanuit kracht en zelfvertrouwen.

Dus nogmaals bedankt Meeka! Je hebt een groot talent voor het grotere plaatje kunnen zien en precies aanwijzen wat er nog verstevigd mag worden. Tegelijkertijd begrijp je maar al te goed dat voor mij als spiritueel ondernemer iets neerzetten dat in lijn is met mijn missie o zo belangrijk is!

Nora Gosselink – Astroloog bij In De Sterren