Wanneer je een innerlijk kind hebt wat geheeld mag worden, dan herken je jezelf hier in:

– Je vindt het moeilijk om jezelf op waarde te schatten de juiste prijzen voor je product of dienst te vragen. De prijzen die je durft te vragen staan niet in verhouding met de energie die het jou kost.

– Alles in je bedrijf of werk en in je persoonlijke leven voelt als moeten. Je voelt je vaak afgevlakt en leeg;

– Je hebt het gevoel dat je alles alleen moet doen en je vindt het lastig om hulp te aanvaarden;

Je vindt het moeilijk om plezier in je bedrijf en persoonlijke leven te ervaren: er is weinig ruimte voor humor. Je zou graag vanuit joy willen ondernemen maar je weet niet hoe je dit moet doen;

– Je hebt geen of maar weinig herinneringen uit je jeugd; – Je bent afgesneden van je intuïtie en weet daardoor vaak niet wat de juiste keuzes zijn in je bedrijf of persoonlijke leven;

Ik heb lang gewerkt met een gewond innerlijk kind. Tot ik mijn innerlijk kind ging helen en er veel veranderde in mijzelf en in mijn bedrijf

Ik ben opgegroeid in een gezin waar dingen gebeurden die een klein meisje niet mee mag maken. Mijn vader kampte met veel problemen: hij maakte regelmatig depressies door en dronk erg veel.

Soms lag hij dagen achter elkaar op een matrasje op zolder. Op de momenten dat hij wel uit zijn bed kon komen, was er ruzie en geweld. Ook naar mij heeft hij verbaal en fysiek geweld gebruikt.

Als kind leefde ik in een constante angst. Er werd regelmatig over mijn grenzen heen gegaan wat er voor zorgde dat mijn ziel mijn lichaam verliet als er over mijn grens werd gegaan. Zo hoefde ik het niet te voelen.

Toen ik zes jaar oud was, zijn mijn ouders gescheiden en ging mijn vader in een dorp verderop wonen. Ik ging er af en toe nog logeren, maar op den duur werd dat steeds minder. Toen ik acht was heeft mijn vader de deur voor ons dicht gedaan en daarna heb ik hem nooit meer gezien of gesproken.

Tot twee jaar geleden heb ik nooit gehuild om het feit dat mijn vader mij heeft verlaten. Dit verlies zat zo diep in mij weggestopt dat ik tot voor kort niet eens wist dat het iets met me deed. Het was gewoon zo en ik kon er niks aan veranderen, dus ik voelde ook niet dat ik hier verdrietig om mocht zijn.

Maar toen ik twee jaar geleden begon met het helen van mijn innerlijk kind, zag ik hoe erg mijn jeugd mij en mijn bedrijf beïnvloedde. En door terug te gaan naar deze pijnlijke herinneringen kon ik dit doorvoelen en kon ik dit eindelijk helen, zodat het mij en mijn bedrijf niet langer tegenhield.

Het helen van mijn innerlijk kind en haar weer terugbrengen in mezelf heeft er voor gezorgd dat ik een sterkere intuïtie heb, een betere relatie met mezelf heb en mezelf vervuld voel. Ik ervaar veel meer plezier in het leven en in mijn bedrijf. Ik doe de dingen weer met kinderlijke vreugde, wat anderen zien in mijn energie.

En hierin wil ik jou begeleiden!

Ik wil meedoen met de Inner Child Healing

Als je jouw innerlijk kind hebt geheeld, dan ga je je bedrijf zo ervaren:

Ik wil aanmelden

Deze healing bestaat uit vier besloten podcasts en drie healings (meditaties)

Deze cursus bestaat uit besloten podcasts, zodat je de lessen lekker in de auto of tijdens het wandelen kan luisteren. In de podcasts behandel ik de volgende onderwerpen:

– Hoe herken je een gewond innerlijk kind?

– De vaderwond & moederwond herkennen en helen

– Het helen van je innerlijk kind

Daarnaast ontvang je drie healings (meditaties) waarin ik je begeleid in het terughalen en helen van je innerlijk kind, en het innemen van je eigen plek in je familiesysteem:

– Terughalen van je innerlijk kind

– Jouw eigen plek in je familiesysteem innemen

– Verbinden met je innerlijk kind

Zij hebben eerder meegedaan aan een cursus van mij:

Willeke Maris, holistisch therapeut i.o.

Wietske van Willigen

Lisa Wempe, Mystic Vibes

De investering voor deze Inner Child Healing is €33.

Aan het einde van het kwartaal kun je de BTW terugvragen. Dit programma kun je opgeven in je administratie als bedrijfskosten.

Ik doe mee!

Veelgestelde vragen

Hoe lang houd ik toegang?

Je houdt onbeperkt toegang tot alle content!

Wat is de investering van de healing?

De investering voor deze Inner Child Healing is €33.

Kan ik naast het programma ook 1-op-1 begeleiding krijgen?

Zeker, ik bied naast het programma een coachingstraject aan waarmee je automatisch deelneemt aan deze cursus. Als je geïnteresseerd bent kun je via deze link een afspraak met mij maken voor een intake. In deze intake kijken wij of we een match zijn om met elkaar samen te werken!

Verder kun je een losse reading bij mij boeken of meedoen aan het Inner Child retreat op zondag 4 juni. In de checkout kun je deze opties aanvinken!

Kan ik ook mee doen als ik geen ondernemer ben?

Je kunt zeker mee doen als je geen ondernemer bent. De healings staan hier los van. In de besloten podcast vertel ik bijvoorbeeld hoe de moeder- en vaderwond invloed hebben op je bedrijf, maar deze informatie kan je ook betrekken op hoe jij functioneert in je baan in loondienst.

Wil je naast het programma ook 1-op-1 begeleiding krijgen?

Ik bied een coachingstraject aan waarmee je automatisch deelneemt aan de healing. Klik op onderstaande button om een gratis intake in te plannen. In deze intake kijken we of we een match zijn voordat we gaan samenwerken!

Klik hier om een intake in te plannen

Toen Meeka me benaderde voor haar businesscoachingaanbod dacht ik gelijk: dat lijkt me een topidee. We hebben vaker samengewerkt en ik was gelijk fan van haar plan om een intuïtieve en spirituele benadering te combineren met het uitwerken van een scherpe strategie.

Ik was vooral op zoek naar manieren om écht iets waardevols neer te zetten, impact te maken en hiermee ook meer vastigheid in mijn verdienmodel te creëren. Wilde graag de overstap maken van vooral verdienen op uurtje factuurtje-basis naar passieve inkomsten genereren en werken met online cursussen en programma’s.

Meeka keek mee tijdens het hele proces van mijn nieuwe programma ontwerpen en in de markt zetten. Ze coachte me op mijn mindset (ik mocht echt nog meer vertrouwen op mijn expertise), maar gaf me ook praktische handvaten om meer mensen te bereiken. Als gevolg daarvan meldden al 100 mensen zich voor de wachtlijst van mijn nieuwe programma.

Uiteindelijk meldden er vier keer meer mensen zich aan dan waar ik op had gehoopt en draaide ik in twee weken een recordomzet. Zo ben ik voor nu niet meer afhankelijk van 1 op 1 sessies en kan ik me focussen op waar mijn talent ligt: het overbrengen van lessen. Daarnaast waren mijn klanten gelijk laaiend enthousiast over mijn nieuwe programma, mede omdat ik het kon promoten vanuit kracht en zelfvertrouwen.

Dus nogmaals bedankt Meeka! Je hebt een groot talent voor het grotere plaatje kunnen zien en precies aanwijzen wat er nog verstevigd mag worden. Tegelijkertijd begrijp je maar al te goed dat voor mij als spiritueel ondernemer iets neerzetten dat in lijn is met mijn missie o zo belangrijk is!

Nora Gosselink – Astroloog bij In De Sterren