Ik help je verzachten

Wij dragen emotionele blokkades en trauma’s van zeven generaties terug met ons mee. Het is mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden van de ketens van dit voorouderlijk trauma, zodat we samen naar een lichtere en bewustere wereld kunnen groeien.

In dit traject help ik je van een leven vanuit masculiene energie en verharding, terug naar verzachting. Ik help je de controle los te laten en weer vanuit vertrouwen te leven.

Ik help je jouw hartchakra te helen, zodat je jezelf kunnen vullen met zelfliefde. Ik help je gezonde grenzen aan te geven, zodat de relatie met jezelf en met anderen gezonder wordt.

Zodat je weer toegang krijgt tot de magie van het vrouw zijn, je missie helder kan zien, verbinding krijgt met je sensitiviteit. Zodat je weer kunt verbinden met je grootste feminiene kracht: je intuïtie. Een diep innerlijk weten wat jou altijd het juiste pad laat zien.

Door verschillende voorouder healings, inner child healings, readings en coachingsgesprekken help ik je hierbij. 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Review van mijn 1-1 klant Marit van Gorsel die het Heal & Transform traject heeft gevolgd

Dit houdt het coachingtraject in:

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Na het traject:

-Patronen waar jij al jarenlang tegen aan loopt, maar niet snapt waar ze door ontstaan zijn, heb je eindelijk kunnen doorbreken

-Je bent verzacht, waardoor je in contact staat met jouw feminiene essentie

-Je kunt de controle makkelijker loslaten en vanuit vertrouwen leven

-Je staat meer in contact met je hart en kunt meer liefde voor jezelf voelen

-Je kunt weer verbinden met je grootste feminiene kracht: je intuïtie. Een diep innerlijk weten wat jou altijd het juiste pad laat zien

-Door de verbinding met je hart en je intuïtie kun je je missie helder zien en belichamen

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Ik stel me graag aan je voor:

Ik ben healer, coach en medium en ik ben gespecialiseerd in het helen van voorouderlijk trauma wat aan jou is overgedragen en jou (onbewust) beïnvloedt. Het is mijn missie om een wereld te creëren waar wij vrij zijn van trauma en niet worden beïnvloedt door energie uit de familielijn.

Mijn intuïtie is mijn grootste kracht waarmee ik jou kan laten zien hoe jij jezelf kan helen. Ik ben er om jou het pad naar transformatie te laten zien. Want door het donker aan te kijken, kan je het licht op een veel dieper en intenser niveau gaan ervaren en groeien in bewustzijn.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Reviews over het traject:

Rian Glijnis

Hannah Zandee