Krijg toegang tot jouw innerlijke wijsheid

In een cacao ceremonie openen we ons hart om contact te kunnen maken met onze feminiene essentie en met onze intuïtie. Daarna begeleid ik je in een ritueel met meditatie waarin je gaat ontdekken welk intuïtieve kanaal het sterkst bij jou ontwikkeld is: het helderzien, heldervoelen, helderweten of helderhoren.

Daarna gaan we oefenen met jouw intuïtie. We gaan oefeningen doen zoals:

– werken met intuïtiekaarten

– jezelf energetisch beschermen + aarden

– foto’s lezen

– energie lezen en met aura’s werken

– intuïtief schrijven

Daarnaast krijg je een extra meditatiebundel met 4 intuïtie meditaties om thuis mee te oefenen.

Na het retreat weet je hoe je je intuïtie kunt herkennen en versterken. Je weet hoe je contact kunt maken met je intuïtie en daarom kun je heel bewust en met vertrouwen de juiste keuzes maken in je bedrijf of werk, je persoonlijke leven en je relaties. Verder weet je hoe je om kunt gaan met je gevoeligheid, zodat je niet meer constant overprikkeld bent.

Reviews over mijn vorige retreats:

Cacao ceremonie
Ik wil aanmelden

Ik stel me graag nog even aan je voor:

Hi! Ik ben Meeka en ik ben business coach voor bewuste ondernemers, marketeer, familieopsteller i.o. en medium.

Het mijn missie om een wereld te creëren waar ondernemers vrij zijn van trauma en niet worden beïnvloed door energie uit de familielijn. Ik geloof namelijk dat ondernemen op deze manier leuker en betekenisvoller is én voor meer omzet zal zorgen.

Een paar jaar geleden werkte ik full-time, deed daarnaast freelance werk en verbouwde een huis. Dit ging een tijdje goed, tot ik een burn-out kreeg en werd gedwongen om naar binnen te keren. Ik zag in dat ik anders moest gaan leven. Ik ontdekte mijn spirituele kant, schreef me in voor een cursus intuïtieve ontwikkeling en mijn leven draaide 180 graden.

Na mijn burn-out startte ik Cosmic Box: een spirituele verrassingsbox met iedere maand een ander thema. Dit bedrijf was meteen een succes en op het hoogtepunt had ik bijna 1000 members die iedere maand een box ontvingen, een kantoor en stuurde ik een team van 5 aan. In 2022 heb ik het concept verkocht en besloot ik dat ik anderen wil helpen met mijn kennis.

In de afgelopen jaren heb ik mijn intuïtie ontwikkeld en gebruik ik dit nu dagelijks om keuzes op te baseren, bijvoorbeeld in mijn bedrijf. Ook gebruik ik mijn intuïtie in de readings die ik geef aan mijn klanten: via mijn helderweten, helderzien en helderhoren kan ik boodschappen uit de spirituele wereld vertalen naar aardse woorden.

Full Moon dagretreat

Cacao ceremonie

We starten het retreat met een cacao ceremonie. Cacao opent je hart en zorgt er voor dat je beter in contact komt met je intuïtie en je feminiene essentie.

Veelgestelde vragen

Wanneer en waar vindt het retreat plaats?

Zondag 2 juli, 13:00 – 19:30

Locatie: de Kunstwei, Wolphaartsdijk (Zeeland)

Wat is de investering van het retreat?

De investering is €99. Dit is inclusief cacao & diner. 

Vorig jaar aan een dagretreat van Meeka meegedaan. Ik kan het iedereen aanraden!

In eerste instantie was het spannend, het was de eerste keer dat ik aan zoiets mee deed en dan ook nog eens alleen. Maar bij binnenkomst voelde ik meteen bepaalde energie en dat was zo rustgevend.

Het was een hele intensieve dag maar zo ontzettend leerzaam. Het werken aan je schaduwkant is pittig maar op de retreat is er voor mij een goed begin gemaakt. Nadat ik begreep wat er precies in mijn schaduwkant zat is bij mij de heling begonnen. Verder waren de opdrachten/meditaties en breathwork sessie ook echt super fijn, soms confronterend maar wel wat ik op dat moment nodig had.

Er heerste echt een fijne energie in de groep die voor mijn gevoel steeds groter werd. Geen schaamte,laat eruit wat eruit wilt, je mag alles delen, maar dat hoeft niet als je er geen behoefte aan hebt. Er is geen goed of fout.

Of je nu een beginneling (zoals mij) bent of een ervaren persoon hierin… ik kan het iedereen aanraden.

Lieve Meeka❤️🌸. Bedankt, voor deze mooie dag. Ik kan oprecht zeggen dat ik vanaf deze dag echt op mijn juiste pad loop. Ik merk het aan mezelf maar ,nog mooier, de mensen om mij heen merken het ook.

Liefs Marjolein 🌸

-Marjolein Simons