Dit retreat is bedoeld voor bewuste ondernemers en vindt plaats op een prachtige locatie in de natuur: de Kunstwei in Wolphaartsdijk. Wanneer jij hebt deelgenomen aan het retreat:

 • sta je beter in contact met je intuïtie zodat je betere keuzes kunt maken in je onderneming
 • heb je onbewuste blokkades (waaronder geld blokkades) opgeruimd die je niet langer tegen zullen houden in je bedrijf
 • heb je een duidelijke strategie en omzetdoel bepaald voor je bedrijf voor het laatste deel van 2023 en voor 2024
 • heb je samen met ons een sterk marketingplan ontwikkeld met concrete stappen waarmee jij je omzetdoelen gaat behalen!
 • heb je je netwerk uitgebreid met een groep bewuste, gelijkgestemde ondernemers. Jullie kunnen samenwerkingen aangaan en van elkaars netwerk gebruik maken!
Inschrijven
Cacao ceremonie
Ik wil aanmelden

De facilitators: Meeka Meedendorp

Meeka is business coach voor bewuste ondernemers, marketeer, familieopsteller i.o. en medium.

“In mijn coachingtrajecten en retreats help ik ondernemers aan de ene kant met het helen van trauma & energie uit de familielijn, en aan de andere kant met strategie en marketing. Een magische combinatie van coaching.

Tijdens dit retreat zal ik mijn marketingkennis met jullie delen. In mijn vorige bedrijf draaide ik maanden van €30.000-€40.000 omzet en voerde ik alle marketing zelf uit. Door deze kennis in te zetten, help ik je jouw aanbod en de juiste prijs hiervoor te bepalen en help ik je een strategisch marketingplan voor de komende maanden neer te zetten. Na dit retreat weet je precies welke stappen je moet nemen om je aanbod te verkopen.

Daarnaast help ik jou in het retreat met het helen van je innerlijk kind en met het helen van de energie die aan jou is overgedragen uit je familielijn. Dit is iets wat bijna iedere ondernemer onbewust beïnvloedt en waardoor het bedrijf niet goed kan stromen. Na het retreat heb je energetische blokkades ontdekt en de eerste stappen naar heling gezet – zodat ze jou en je bedrijf niet langer beïnvloeden.”

De facilitators: Anne-Floor de Potter

Anne-Floor is Reiki master, cacao facilitator, social media strateeg en organiseert vrouwencirkels.

“Ik zal tijdens dit retreat al mijn kennis en ervaring rondom social media, online marketing en copywriting met jullie delen, zodat jij je de juiste doelgroep aanspreekt met de content die je maakt.

Daarbij gaan we aan de slag met verschillende healing technieken, waaronder sound healing, reiki en verdiepende journal opdrachten. Ook werken we met het hartopenend plantmedicijn, cacao.

Ik ben drie maanden bij een community in Guatemala en daar maken ze hun eigen cacao. Hierdoor heb ik meerdere keren per week mijn band met mama cacao verdiept. Dit plantmedicijn is zo krachtig als het gaat om met een liefdevolle blik naar jezelf te kijken, waardoor patronen en blokkades duidelijk kunnen worden.”

De locatie: De Kunstwei in Wolphaartsdijk, Zeeland

Tijdens het retreat verblijf je op een prachtige locatie: De Kunstwei in Wolphaartsdijk. We slapen in luxe tenten (je deelt de tent met niemand anders, de tent is voor jou alleen) waar een heerlijk bed voor je klaar staat.

Door onszelf terug te trekken in de natuur en onszelf hiermee te verbinden, zullen we in alle rust aan je bedrijf kunnen werken en tot een diepere transformatie kunnen komen: in je persoonlijke leven en in je bedrijf. Uiteraard is de locatie voorzien van douches en een ruimte waar we gezamenlijk kunnen eten. Ook staat er een ceremonieruimte voor ons klaar waarin we aan onze heling gaan werken.

retreat & cacao ceremonie Zeeland

De investering voor dit retreat is €597 ex BTW

Dit bedrag is inclusief:

-twee overnachtingen in een luxe privé tent

-vegetarische maaltijden gedurende het retreat (vegan ook mogeljik)

-masterclasses

-healings

-1-1 business coaching door Meeka

-1-1 social media advies door Anne-Floor

Deze investering in jezelf en in je bedrijf mag je in delen betalen.

Verder kan je dit bedrag opgeven in je administratie als bedrijfskosten en aan het einde van het kwartaal kan je de BTW terugvragen.

Ik wil aanmelden

Deep Dive weekendretreat

Strategie, marketing en social media

Na het retreat heb je een duidelijke strategie en omzetdoel bepaald voor je bedrijf het laatste deel van 2023 en voor 2024. Daarnaast heb je samen met ons een sterk marketingplan ontwikkeld met concrete stappen waarmee jij je omzetdoelen gaat behalen!

Veelgestelde vragen

Wanneer en waar vindt het retreat plaats?

Vrijdag 8 september t/m zondag 10 september

Locatie: de Kunstwei, Wolphaartsdijk (Zeeland)

Wat is de investering van het retreat?

De investering voor dit weekendretreat is €597 ex BTW. Je kunt nu aanmelden voor het early bird tarief van €497 ex BTW!

Dit bedrag is inclusief twee overnachtingen, vegetarische maaltijden gedurende het retreat (vegan ook mogeljik), masterclasses, healings, 1-1 reading met Meeka en 1-1 social media advies door Anne-Floor.

Deze investering in jezelf en in je bedrijf mag je in delen betalen.

Dit bedrag kan je opgeven in je administratie als bedrijfskosten en aan het einde van het kwartaal kan je de BTW terugvragen.

Voor wie is het retreat?

Dit retreat is voor jou als je:

 • je een startende ondernemer bent
 • een betere connectie met je intuïtie wilt.
 • voelt dat er blokkades zijn die jou en je bedrijf tegen houden, maar je kunt niet goed plaatsen wat jou nou precies tegenhoudt.
 • Je geld blokkades wilt helen.
 • wilt leren hoe je een sterke strategie voor je bedrijf ontwikkelt, een omzetdoel bepaalt en hier een marketingplan met concrete actiepunten aan koppelt.
 • Je wilt leren hoe je social media in kunt zetten als middel om je omzetdoel te bereiken.
 • Je wilt gelijksgestemde, bewuste ondernemers ontmoeten zodat jij je netwerk uit kunt breiden.
Slaap ik alleen?

Wij vinden het heel belangrijk dat je voldoende nachtrust hebt en je jezelf terug kunt trekken na een intensieve dag. Daarom slaap jij alleen in een luxe tent en hoef je deze niet te delen! Je hoeft hier ook geen meerprijs voor te betalen.

Twijfel je nog of heb je andere vragen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via onderstaande button.

Plan een kennismakingsgesprek in