Deze reading is voor jou als je:

– Een bedrijf hebt maar voelt dat het niet stroomt: je zou bijvoorbeeld je aanbod graag aan willen passen maar je weet niet wat hierin de juiste keuzes zijn. Of je omzet blokkeert maar je weet niet waardoor dat komt;

– Tegen een (omzet)plafond aan loopt in je bedrijf. Je zou willen groeien, maar het lukt niet om door een bepaald punt te breken;

– Jouw unieke potentieel wilt ontdekken om in je werk of bedrijf te gebruiken;⁠

– Een bedrijf wilt starten maar niet weet hoe jij anderen het beste kunt helpen met jouw unieke gaven;⁠

Voorbeelden van vragen die je kunt stellen zijn: is dit nieuwe aanbod of dit bedrijf wat ik wil starten een goed idee? Wat kan ik doen om het meer te laten stromen in mijn bedrijf? Met welk van mijn talenten kan ik anderen het beste helpen? Wat staat de groei van mijn bedrijf in de weg? Je kunt de reading ook open in gaan zonder vraag, dan geef ik door wat er door komt.

Ik maak contact met jouw energie en gidsen en stel hen jouw vragen. Verder kan ik in een reading blokkades ontdekken die jou en je (toekomstige) bedrijf onbewust beïnvloeden: ontstaan door bijvoorbeeld trauma of energie wat aan jou is overgedragen uit je familielijn.

Boek een reading

Dit zeggen anderen over mijn reading:

Evaline Bloothoofd

Manon Sadee

Ancilla de Ronde

Boek een reading

Benieuwd wat ik doorkrijg in een reading? Lees hier korte beschrijvingen wat ik in vorige readings door kreeg:

Welke rol moet ik in ons bedrijf aannemen?’ Deze vraag stelde de vrouw aan wie ik een paar weken terug een Business Reading gaf. Ze voelde dat ze in het bedrijf van haar en haar vriend niet de juiste positie innam. ⁠

Ik maakte contact met haar gids – de energie die bij haar aanwezig was. De gids liet me twee witte, zachte, fluwelen handschoenen zien wat ik meteen vertaalde naar: je mag een veel zachtere rol in je bedrijf aannemen. ⁠

Jij mag het gezicht zijn, jij mag de connectie met jullie klanten aangaan. Jij mag creëren, flowen en verbinden. ⁠

Laat je dragen door je partner – hij regelt alles achter de schermen: de techniek, de marketing, de excel sheets. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want dat doe je nu nog wel. ⁠

Trek die fluwelen handschoenen aan, ga daarmee te werk in je bedrijf en zak in het feminiene. Laat je dragen door het masculiene.⁠

Het fundament van jullie bedrijf gaat hierdoor veel sterker staan. En toen ik dat zei viel alles op zijn plek: ik zag muren ontstaan – zelfs een heel gebouw. Omdat het fundament in hun bedrijf nu zo veel steviger was kon er op gebouwd worden. Omdat zij die nieuwe rol in haar bedrijf aan ging nemen. ⁠

En dit kreeg ik in een andere reading door:

Ze was niet meer gelukkig in haar werk en vroeg me wat de juiste stappen voor haar zijn: een nieuwe baan, of toch dat bedrijf starten waar zij al zo lang over nadacht?

Ik maakte contact met haar energie en zag haar zielspad verschijnen. Samen met haar ziel liep ik over het pad, tot we bij een kruising aankwamen. De kruising waar zij nu in haar leven op staat.

In het midden van de kruising verscheen haar innerlijk kind. Ze was aan het spelen met haar speelgoed, maar was moederziel alleen. We konden niet verder lopen omdat het innerlijk kind ons wat wilde vertellen.

Het kind liet me een tv zien waarin alle pijnlijke gebeurtenissen uit haar jeugd langskwamen: andere kinderen die haar pestten, dat ze eenzaam aan de keukentafel zat te eten. Dat haar vader hand in hand met haar liep maar dat hij toen verdween.

Het was pijnlijk en donker. Maar het kind liet mij ook zien dat als zij haar innerlijk kind ging helen, zij eindelijk wel de juiste keuzes in haar werk en toekomstige bedrijf kan maken. Want door jezelf te ontdoen van alle donkere lagen, versterk je je intuïtie en kan je de keuzes maken die bij je ziel passen.

Toen lichtte haar zielspad op en zag ik precies welk afslag op de kruising zij moest nemen. Haar innerlijk kind gaf me nog een laatste boodschap mee: ‘laat je eigen pijn en trauma’s je middel zijn om anderen mee te helen’.

In een meditatie daarna heb ik haar teruggebracht naar haar innerlijk kind. Ik heb ze weer verbonden met elkaar. Ze heeft haar innerlijk kind meegenomen naar het hier en nu, zodat zij hand in hand haar pad kunnen bewandelen.

Boek jouw reading

Ik stel me graag nog even aan je voor:

Als coach voor spirituele ondernemers is het mijn missie om een wereld te creëren waar ondernemers vrij zijn van trauma en niet worden beïnvloed door energie uit de familielijn. Ik geloof namelijk dat ondernemen op deze manier leuker en betekenisvoller is én voor meer omzet zal zorgen.

Een paar jaar geleden werkte ik full-time, deed daarnaast freelance werk en verbouwde een huis. Dit ging een tijdje goed, tot ik een burn-out kreeg en zag dat ik anders moest gaan leven.

In deze periode leerde ik vertrouwen op mijn intuïtie en leerde ik om contact te maken met de energieën die bij anderen aanwezig zijn. Na mijn burn-out startte ik Cosmic Box: een spirituele verrassingsbox met iedere maand een ander thema. Dit bedrijf was meteen een succes en op het hoogtepunt had ik bijna 1000 members die iedere maand een box ontvingen, een kantoor en stuurde ik een team van 5 aan.

In 2022 heb ik het concept verkocht en besloot ik dat ik anderen wil helpen met mijn kennis. In deze jaren heb ik ingezien hoe erg trauma en energie uit de familielijn je bedrijf onbewust beïnvloeden. Ik heb aan mijn heling gewerkt en dat heeft voor zo een grote transformatie in mijn bedrijf en persoonlijke leven gezorgd, dat ik besloot dat ik anderen daar mee wil helpen.

In mijn coachingtrajecten help ik ondernemers aan de ene kant met het helen van trauma & energie uit de familielijn, en aan de andere kant met strategie en marketing. Een magische, transformerende combinatie van coaching.

De investering voor een Business Reading is €165 ex BTW

Aan het einde van het kwartaal kun je de BTW terugvragen. Deze reading kun je in je administratie opgeven als coaching kosten.

Boek jouw reading

Christine

Robine Perik

Lotte Sukel