Herken jij jezelf hier in?

Op papier kan je alles goed doen: je hebt een sterke strategie, je weet hoe marketing werkt en je bent zichtbaar op de juiste plekken.

Maar toch lukt het niet om van de magische stroming van het leven gebruik te maken: je behaalt nog steeds niet de resultaten die je wilt, en wanneer je eindelijk een goede omzet hebt gedraaid, is het de volgende maand weer verdwenen.

Herkenbaar? Wanneer de onderstroom blokkeert dan is je strategie, je marketing en je zichtbaarheid een pleister wat je op een wond plakt. Alleen door naar de kern te gaan bouw je een gezond bedrijf met blijvende resultaten.

Ik geloof dat de kern van een gezond bedrijf ligt in het helen van trauma, het helen van je innerlijk kind en het helen van de energie wat aan jou is overgedragen uit de familielijn.

In dit traject gaan we aan de ene kant de blokkades in de onderstroom oplossen: in een Business Reading gaan we ontdekken waar jouw blokkades liggen.

Daarna maak ik een traject op maat waarin ik jou ga helpen jouw heling. Aan de andere kant creëren we een sterke strategie voor jouw bedrijf en deel ik mijn (online) marketing kennis met jou!

Deze combinatie van coaching is magisch en het zal niet alleen zorgen voor een lichter en succesvoller bedrijf, maar ook voor een lichter en gelukkiger persoonlijk leven: iets wat jij verdient en wat ik jou van harte gun. 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Review van mijn 1-1 klant Nora Gosselink – astroloog

Nora draaide met de lancering van haar online programma die we samen hebben uitgewerkt meer dan €10.000 omzet in één maand.

Dit houdt het coachingtraject in:

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Ik stel me graag nog even aan je voor:

Als coach voor bewuste ondernemers is het mijn missie om een wereld te creëren waar ondernemers vrij zijn van trauma en niet worden beïnvloedt door energie uit de familielijn. Ik geloof namelijk dat ondernemen op deze manier leuker en betekenisvoller is én voor meer omzet zal zorgen.

Ik spreek uit ervaring. Een paar jaar geleden werkte ik full-time, deed daarnaast freelance werk en verbouwde een huis. Dit ging een tijdje goed, tot ik een burn-out kreeg en zag dat ik anders moest gaan leven.

Na mijn burn-out startte ik Cosmic Box: een spirituele verrassingsbox met iedere maand een ander thema. Dit bedrijf was meteen een succes en op het hoogtepunt had ik bijna 1000 members die iedere maand een box ontvingen, draaide ik maanden met €30.000 tot €40.000 omzet en stuurde ik een team van 5 aan. In 2022 heb ik het concept verkocht.

In deze jaren heb ik ingezien hoe trauma en energie uit de familielijn je bedrijf onbewust beïnvloeden. Ik heb aan mijn heling gewerkt en dat heeft voor zo een grote transformatie in mijn bedrijf en persoonlijke leven gezorgd, dat ik besloot dat ik andere ondernemers daar mee wilde helpen.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in